Så kom solen

Bläddrar tillbaka och ser att ni inte fått någon direkt uppdatering förrän i onsdags, alldeles för längesen ju. Dagarna har gått i toppar och dalar som vanligt. Har fått höra besked om flera som ska gå från jobbet, vilket såklart gjort att jag sitter som en lipsill. Jag kan inte rå för det, jag är en känslig person, jag skapar lätt relationer till folk i min omgivning även om jag blivit bättre på att bli hårdhudad. Förstå att människor kommer och går på arbetsplatsen när man jobbar just på ett start up och ett företag som ständigt utvecklas. That's life.

Jag är fortfarande trött och sliten men tar det lilla lugna när det kommer till träningen. Nästan inget intensivt alls, mest på gym för skönt skull. Och så är jag ute i naturen, går och går och insuper den friska höstluften. Det bästa med denna årstid. Annars har vädret varit mest skit den här veckan. Faktiskt en himla tur att vi inte haft lunch runs då det är himla regnigt och blåsigt, men den här veckan kör vi igång igen. Fitness collection är ju slut. Förra veckan körde vi ett pass med Mårten Nyhlén - det var trevligt.

Och i fredags hade vi avslut med squash och prisutdelning. Vem skulle vinna kampen i flest antal pass under perioden. Sebbe vann såklart, kör man typ tre olika pass per dag så är det inte märkligt. Jag själv är sjukt nöjd över att det kommer fram att så många fler än jag är träningsflitig på jobbet. Snarare ligger jag i lä i jämförelse med många andra och landade på delad tredjeplats. Fick både fina kläder och eventuellt erbjudande på medlemsskap i FitnessCollection. Vi får se. Sjukt nöjd och lärorikt har den här perioden varit. Jag har fått se flera delar av Stockholm och fått prova på att träna i Stockholm. Nu ska det bli skönt att få hänga på Friskis igen.

Som fredagsmys provade vi att laga tidningen buffés kycklingfrikadeller i fond. Alltså fond är så gott och mättande. Jag halvförberedde redan en massa på torsdagen som taginidressing, buljong/fond och ingefärs inlagd gurka.

Under gårdagen försökt vi att chilla en massa men vara ute i solen. Fick sjukt mycket promenad, lekte på Actic svandammarna och på kvällen väntade middag på restaurang Frenchi med mammi, syrran och Simon. Så så gott och mysigt. verkligen

Vi delade på en god förrätt med kikärtspannkaka med löjrom och grejer, jag och simon. Drack ett gott rött vin till otroligt gott kött med pommes och bea. Alltså mums.

Efter middag väntade hemmakväll. Haha alltså ni känner mig. Ca två gånger per år brukar det väl bli att jag köper godis, lagom till att jag glömt bort hur det smakar, är sött och ger en hjärtklappning. Så behöver jag köp och äta lite för att påminnas om varför det inte är något särskilt så kan jag vänta 6 månader igen. Hemmakväll är där det finns flest smaker som faller mig i smaken. Passande vid halloween och allt känner jag.

I natt har vi ju ställt om klockan så jag fick en sjuk lång sovmorgon för att vara mig, ändå gick vi upp innan 9 liksom. Men hela den här dagen har varit galet lång, oj så vi hunnit med saker alltså. Jag har bakat en massa då lite projekt till jobbet väntar. Fun fun.

Matlagning, hängt med mammi som var kvar hos syrran över natten, varit ute på prommis, gymmat, kört yoga/andövning, städat osv. Flera gånger har jag och simon kollat klockan, är det rimligt att den inte är mer? Det bästa med dessa dagar är att man faktiskt kan lägga sig vid 21 för att klockan "egentligen är mer". Det ska jag bannemej göra idag. Men först lite Hellenius hörna och kvällsmål.

Den här veckan väntar roliga saker som middag med brorsan och hans tjej, optikern, lunchmöte för eventuella samarbeten med min näringsverksamhet. Och så äntligen HIT igen. Jiha!

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen