I made it

Är slut som artist så nu blir det bingen. Att åka tre mil med bakhalt så att det bara skriker om det resulterar i ett mående som kan liknas med bakishet. Som tur är så är inte träning/motion något gift så efter någon timme är hungern tillbaka och man har endast ont i huvudet. Känner mig stolt som klarade det här fast min tid slutade på 3 timmar och 33 minuter. Fan ville verkligen ha under 3,5. Loppet började ju ganska nervöst med att kära Kickis ena skida gick sönder och inte ville lagas. Men vi försökte ta det lugnt och sansat och tillslut var den hel. Var kanske bra för nervösheten försvann lite och man tänkte "nu kan inget värre hända". Annars ska ju mamma och syrran ha ett stort tack som följde med på den här resan. Betyder oerhört mycket för mig. Vi har haft skoj som vanligt. My good vad jag gillar min familj. Blir inga bilder från dagen då jag skriver detta inlägg från mobilen. Natti!

Powernaaaap

Jag fick ingen sovmorgon idag, Chefens brors tjej fick barn i morse så Nettan höll till där hela förlossningen (läs natten) och jag fick åka till kära konsum till 07.00. Men en timme hit eller dit egentligen. Iallafall så har kära mor hittat boende i centrala mora så vi behöver inte kliva upp astidigt för att åka dit imorn utan kan lugnt och sansat äta frukost imorn istället. Gött :) så jäkla snällt gjort av mamma att sitta i timmar och leta boende. Därför ska jag nu ta mig en powernap så att jag orkar köra senare. Ha det bra!

orkeslös

Är mitt uppe i kolhydratsuppladdningen så till all mat käkar jag pasta. I dag blev det alltså renskavsgryta med MACKARONER. jag lovar det är godare med potatis till. Jag är fortfarande nervös då jag tycker att det är sjukt jobbigt att vi måste åka 23 mil för att starta. tydligen så lär jag hämta ut nummerlapp och grejer i mora sen sitta på en buss till starten i Oxberg. Sånt får jag stress över. kan man liksom missa bussen? går det flera?

för tillfället tycker jag synd om mig själv som börjat kl 7 tre dar av fyra möjliga den här veckan. jag anser att det är alldeles för tidigt. Så nu är jag sjukt trött men powernapar man nu så kan man väl inte sova sen. Imorgon börjar jag kl 8 och får alltså en timmes sovmorgon. vettefan om det spelar så stor roll. men på söndag, DÅ får jag sova.
Är också väldigt irriterad för att jag köpt en hissgardin till mitt köksfönster som visar sig vara för smal när jag strukit på den och ska sätta upp den. what to do, kvittot är liksom kastat. får försöka skarva på något vis.


Detta är inte min hissgardin utan snodde den på någon sida..

Var ute och sprang idag och fick väl inte den bästa tiden. kan inte skylla på att det är halt för att jag lånade mammas broddar och kunde älga på. Min kropp är ganska slut och behöver nog vila. så det passar utmärkt att ha en vilodag imorgon.+ att jag bara kört styrka en gång den här veckan.

Nu ska jag försöka ligga still här i min soffa och läsa lite i matteB-boken jag lånat av dom snälla praktikanterna på Konsum. behöver ju kunna lite till högskoleprovet :)
ciao!
Matbloggstoppen