ett jäkla kapPryl: Min Sony Ericsson
Beskrivning: Ca tre år gammal. Nött i kanterna, några sprickor efter en del tappanden och överallt där den ska ha guldkonturer har den nu vita konturer. kameran suger. Ljudet kan bli lite burkigt ibland (om man tappar den i en stentrappa) och påminner lite om surret när man spelar på kam. Men oroa dig inte, om man har högsta volym på så kan man faktiskt höra vad den andra personen säger. handsfreen är glapp så om man vill lyssna på radio eller prata med lurar så kan man binda en toffs runt telefonen och uttaget så funkar det hyffsat.
Otroligt bra hållbarhet på både display och telefon i allmänhet, då den tappas ungefär en gång om dagen men fortfarande är relativt hel. ett undantag är stjärn-knappen som fick ta en del stryk på peace and love så den har ramlat av.
knapparna stjärna, fem och meny kan ibland sluta fungera då telefonen utsatts för fukt då den hamnade i soppåsen med matrester uppe i ramundberget i ca en halvtimme. detta fenomen återkommer då den vistas i fukt och håller på i ca tre dagar men sen är allt lugnt igen.
Det kan va svårt att se vad som står på displayen då man är på stranden eftersom den är lite repig, men om man kisar går det rätt så bra.
Pris: PRICELESS såklart. Den är ju grym, min älskade sommarmobil.

 

Nu blri det film och mys med Linnpan och Elina!!

worst day of my life..

Var ju död hela onsdagen eftersom jag var bakis :(
skulle ju iallafall jobba 7-18 igår, var ju inte sådär helpepp på det liksom. åker man dit, då är det kaos. alltid för lite folk på torsdagar + att någon får halsfluss och det finns inga vikarier att ringa. vad gör man, jo man blir tvungen att rycka in. fick jobba från 7-20 istället. höll på att bryta ihop. är van att jobba över 16-timmars pass liksom men det är inom restaurang och då är det inte jobbigt för man kan vila en hel del. Så är det inte på konsum.
blev iallafall inte mycket mer än jobb igår sen sängen. Idag har jag gymmat sen började jag 12.30.
Kom hem halv 9, då gjorde jag iordning middag till endast mig själv. Familjen är bortrest och syrran jobbade till 21.30. Nu har man dött på soffan framför nän halvkass film. Det är dessa stunder man skulle ha en man som kunde massera ens fötter och säga vackra och vänliga ord till en.

Har aldirg varit så sugen på kaffe någon gång enbart för att det inte finns hemma. puhu. Tur att man äter frukost på Konsum imorn.

Har idag skaffat mig en Iphone 4. ÄNTLIGEN!! Som jag väntat på den där jävla telefonen. Okej, jag har den inte ens nu i min ägo men den kommer väl iallafall inom en tre veckors period. Nu blir det sängen med lite tv innan man somnar in. natti!

Ön

Jag och syrran var ledig igår och idag och Linnpan klev på semester igår så vi beslöt oss för att åka till Hedesunda ön, någon gång i sitt liv lär man ju prova det. Vi tänkte köra en daquri-fylla men det sket ju sig när vi kom hem till Linn som inte hade någon mixer. så vi drack typ bärsoppa med sprit i. det var då jag insåg varför jag inte dricker sprit längre. Får sån sjukt konstig fylla också så hädanefter blir det bara öl och kanske vin ibland.
Hr haft en riktigt slappdag idag. Kom hem från Linn vid 12 då åt vi frukost sen däckade jag och elina i sängen fram till halv 4. Kämpade mig upp för att städa gymmet och sen laga mat.
snacka om slöseri med ledig dag.
Har dagen efter ångest, är konstant hungrig och bottenlös, trött och lite lätt illamående. Skulle vilja gå och lägga mig för natten men inte med tanke på att jag har världens monsterpass på konsum imorn, 7-18. jihu!

Har sån förbannad tur att min syster bor med mig för annars skulle jag vara totalt ensam och övergiven. just nu skulle jag så fruktansvärt gärna vilja hitta en reko-kille och bli kär. jag vill ha ett förhållande, NU!
Det värsta är att min kära syster som är så otroligt vacker och så jävla rolig och har sådan utstrålning inte heller har någon, men vill bli kär. Det som är ännu mer otroligt är att min kära och bästa vän Linn som är så sjukt snygg och sitter på en kropp i lyxförpackning och ett vackert inre inte heller har någon kille. varför vill ingen ha oss? eller är det vi som är kräsna. för isåfall kanske någon ta bort röret som jag kikar på världen och killarna igenom för jag behöver väl se dom som står fem meter åt höger eller vänster också.
Nu ska tydligen jag och syrran ut och plocka svamp. skönt, då kan man ju påstå att man gjort något idag iallafall.


Tove kom en sväng också..
vi träffade på K-nulla B-rudar..


på vägen hem fick Linn ont i fötterna men hon kom på en lösning.


Killen tröttnade och gav sparkcyklen till Linn som blev överlycklig
Matbloggstoppen