Bakom mina solglasögon

Ibland känner jag mig osäker, då brukar jag sätta på mig mina solglasögon. Världens bästa uppfinning som fungerar som när små barn ska leka kurragömma och håller händerna framför ansiktet och då tror att dom inte syns för att dom inte ser något. Så är det med glasögonen och mig. Ibland känns det som att folk stirrar på en, då är det bara att dra fram dom igen för på något sätt känns dom som en skyddsmur, att ingen kan komma riktigt ända in på en. Det känns också som att många känslor kan döljas, om man är dödstrött, ledsen eller sur. Bra grejer helt enkelt.

bölja

Idag kom sommarvärmen till oss. det var sådär lagom kul tyckte jag när jag slutade 14 och skulle promenera i svarta jeans till tågstationen i älvkarleby. det är en bit vet de som varit där. men det gick bra såklart. hade gott om tid så kunde ta det så lugnt att svetten inte sprutade från mig iallafall. 
jag är i Uppsala idag, så himla skönt att vara hemma en sväng. ska få sova i min egna säng och så fick jag ju träffa kära syster igen :) alltid roligare med sällskap än att sitta själv.
 
Jag och Isse hann sola lite på baksidan innan solen gick i moln och det var dax för HITpass på Ekeby. o my good vad jag gillar dom där passen. vad jag däremot inte tycker om är att det är sommaruppehåll för dom flesta pass. aja det är som det är, jag får kötta på på gymet i vavd (skärplinge) istället. det verkar ju fungera eftersom träningsvärken är ett faktum, hela tiden finns det nån muskel som värker, och jag gillart.
 
idag kom min fitnesstidning då det får bli en dagens intressanta:
 
Enligt forskning på McManus University så måste man inte lyfta tungt på gymet för att bygga muskler. lätta vikter kan ge samma resultat om man fokuserar på tekniken och inte fuskar med den utan lyckas köra helt slut på muskeln. 
 
nu blir det bingen, uppstigning 5 imorn..
 
 
hem, fina hem

nerkärad

Simon har åkt till Halmstad och varit borta i två ynka dagar och några till kommande.
jag vet att jag är kär men att jag skulle känna såhär igen var jag inte beredd på.
jag tycker så himla mycket om honom och det gör liksom ont i mig för att jag saknar honom. det sämsta valet jag gjort är ju att bo hemma hos honom hela veckan. utan honom. det är ju inte liksom så att jag inte tänker på honom då hela tiden eftersom jag ser hans saker och känner hans doft hela tiden. anledningen är att jag jobbar hela veckan och börjar 7 på morgnarna och då passar det bra att sova här, men frågan är om det är värt för att gå runt och vara blödig och att man bara skulle vilja gråta hela tiden känns det som.
jag känner mig jäkligt töntig med tanke på att han kommer att komma hem snart, det är inte så att han är borta för evigt. på ett sätt är det väl fint då det är ett bevis på att han betyder mycket för mig.
men karln är ju så himla bra, han passar mig som handen i handsken för vi är så himla lika, morgonpigga, vill få saker gjort under dagen, båda två brukar vara sjukt nöjd då vi hunnit med flera olika saker under en dag. vi båda är planerings- och kontrollfreak, han tycker också om att träna.
jag är en ganska hetsig och stressad person, bara att fråga min kära mor eller syster som allt för ofta får panik och utbrott över att jag stressar dom. men jag har träffat min överman, helt sjukt men människan är hetsigare än mig. nu menar jag ju hetsig på ett positivt sätt. massa andra egenskaper som vi är lika på.
men det finaste är nog att jag får komma i första hand och då är det givet att han gör det för mig med.
nej nu ska jag mysa ner mig i en av hans t-shirts och tycka synd om mig själv..
 
Matbloggstoppen