Bitterfitta

Det är vad jag är idag. bitter på att det regnar och att man då måste cykla med paraply till skolan. bitter över att jag äger en tung dator som jag måste släpa med till skolan. Bitter över att det regnar svinkallt istället för att det singlar ner fina vita flingor. Men mest bitter över att min granne lyckats sparka av mitt stänkskydd inklusive stöd på cykeln så så fort jag ska ta mig någonstans så blir mina skor prickiga av lera och mina ben smutsiga och blöta av allt som skvätter upp. bor man i uppsala så är det inte bara att lämna in cykeln för reparation, man har/använder den liksom överallt. det är ens käraste ägodel. Men snart orkar jag inte mer, som det är nu så ser det ut som att hoppa i vattenpölar är det roligaste jag vet.
 
Kan eeeeventuellt vara så att det är slutet på månaden och att jag egentligen ska ha en kvinlig grej, då brukar jag vara surig. som det är nu så gör ju alla fel i trafiken utom just jag och det är ju inte rimligt, right?
 
Nej nu ska jag krypa ner i sängen så att det kan bli en ny glad dag. jag ska bara..
 
 
snälla gode gud, gör så att det INTE regnar imorgon. tack!

Episkt

Då har det varit helg igen och den har tagit slut. igen. SHM var huuur bra som helst, den bästa konsert jag någonsin varit på, förmodligen för att jag var lagom full men också för att man gillade alla låtar. Minuset med konserten var att man bara kunde köpa 3,5 procents öl nere på golvet där vi stod plus att vi (jag och syrran) tappade bort alla utom varandra. plusset var såklart musiken men främst den sjukt bra ljusshowen som var. måste ha varit sjukt påkostat.
Dagen igår gick åt till att må som en påse skit, hänga på café och åka en himla massa tunnelbana. Fick även träffa min gobit som åkte till mig på kvällen. gillar ju kramkalas jag :)
Idag har vi varit desto mer produktiva med gym, promenad, matlagning, shopping i boländerna och lite lite plugg. 
Nu väntar en vecka med sjukt mycket plugg, laddar mentalt med bilder från den här braiga helgen.
 
 
måste lägga upp den här då den är sjukt kul och faktiskt inte tillgjord, vi var så här ful(l)a.
 
 
 
 
 
Det var alla galningar som skulle dit. och väl på plats..
 
 
 
 
 
..var allt magiskt..
 

Greyhound

Jahapp, då var det torsdag igen. veckorna bara rusar iväg. Känns nästan som att dom går snabbare när dom är fullproppade med plugg än vanliga veckor då man arbetar. Är sjukt taggad just nu. Jag och syrran har suttit och lyssnat på musikguiden och klipp med Axwell och Ingrosso från Summerburst i somras inför imorgon kväll. Även alla klipp som folk lagt upp på facebook från deras första spelning nu ikväll. 
Imorgon väntar alltså SWEDISH HOUSE MAFFIA. fy farao så fint. 
 
hittade en ganska bra text på insta här om dagen. den tillhör http://ensmulakaka.wordpress.com/ eller fick den av henne iallafall. Det är nämligen så att jag är en sjuk träningsmänniska när det kommer till grenar där det bara är upp till mig själv. Alltså börjar jag inte gråta om jag spelar fotboll och är en av de 11 i laget som förlora men blir desto mer sur och jag i lag med nån till person förlorar i sällskapsspel. Jag har tidigare skrivit här om att jag vill springa om personer som antingen promenerar eller joggar när jag själv är ute på joggingtur. Jämt på HIT-passen väljer jag ut någon person att tävla mot, i grund och botten för att prestera så bra som möjligt själv och inte maska. men iochmed att jag väljer "svåra" personer, oftast killar, så blir det svårt att lyckas. jag ser det nästan som ett nerderlag att "förlora". Det blir fel för att det ska vara roligt att träna, därför ska jag titta på den här varje dag.
 
Matbloggstoppen