Mañana sera una otra dia

Dom ringde från Konsum i morse igen men jag valde att inte jobba idag. Jag har liksom ingen lust. egentligen har jag inte ens lust att träna och det är fan inte likt mig. men inget känns roligt just nu.
Ville vara hemma då morsan var ledig och Henke också så jag hjälpte dom att städa i lägenheten.
Körde lite Piloxing på förmiddagen följt av en joggingtur. Jag har varit emot hösten då det blir så mörkt och dant men nu gillar jag det verkligen. så mycket friskare i luften och det luktar så gott. Solen skiner men det är tyvärr ingen värme längre. När man springer sparkar man i löven så det prasslar sådär härligt.
Jag gillar verkligen Sverige och våra årstider.
Har hunnit baka idag med, chokladrutor. dom blev inte lika bra som mammas dock, ingen kan som hon. Det finns två bakverk hon gör bättre än mig och det är Sabinabröd (chokladrutor) och bullar. Men det smakade bra iallafall.

Nu snart ska jag och mamma knalla ner till hallen och kolla på Chrilles match. Känns inte som att jag gjort mycket idag men fan så skönt det varit ändå. Får dåligt samvete när jag tackar nej till jobb. här hemma sitter liksom min bror helt arbetslös. Men ska jobba mycket dom kommande veckorna så. och vad är väl pengar här i världen. Känner att jag just nu vill hinna umgås med min familj så mycket som möjligt innan jag sticker upp.
Just det, fick reda på att vi ska ha lite personalmys imorgon kväll i form utav bowling och mat på Kalles i stan. Awesome med tanke på att det inte blev något förra året.
Ska väl försöka få in ett shoppingbesök i Uppis på fredag kanske så hinner man träffa Parke lite också.
Ciao!

Home sweet home

Aa då var man hemma i Sverige igen och kan äntligen skriva å,ä och ö.
Kaffe-ångesten är igång. Numera hatar jag att vara själv. Mamma är på möte och Henke åkte in till stan och arbetsförmedlingen. Har druckit Perkulatorbryggt kaffe i morse och då börjar fjärilarna i magen att komma på direkten. Det är väl det enda bra med kaffet utomlands som smakar avlopp, att man inte får kaffeångest för att det inte innehåller lika mycket koffein kanske?
Det tär på en att vara utomlands och resa runt, att ständigt komma till nya platser där man inte vet hur saker och ting finns och fungerar. Att hitta måltider som inte består utav musslor/snäckor eller pommes frites. Det är extra jobbigt för en sån som jag. Man märker då att jag inte är frisk helt än. Frågan är ju då om jag någonsin kommer att bli det?


VÅR RESA:Från SVERIGE till
BARCELONA
VIGO
PONTEVEDRA
CAMBADOS
SANTIAGO DE COMPOSTELA
MADRID
RIGA
SVERIGE!!

Ska försöka sammanfatta resan så kort som möjligt. Men iallafall så har jag och Linn kommit på massa listor under resans gång på saker som är mest pinsamt, sämsta jobben man haft, roliga ögonblick, bästa lärare osv. som inom sinom tid kommer att komma upp här på bloggen.

Bästa händelser under resan:
-Här måste ju matchen mellan FC Barcelona- Panathinaikos FC komma med. Hur mäktigt som helst att kliva in på ett fullsatt Camp Nou och se på när laget spelade.
-När en random kille erbjöd oss att följa med och låna hans dator och internet för att kunna boka tågresa dagen därpå då vi stod på tågstationen kl 23.00 utan tågplats eller sovplats. vardagshjälte heter det va?
- Gymmet vi tränade på i Barcelona, det var fan grymt bra det fast man var tvungen att ha med en handduk!! 

Värsta händelser under resan:
-
På första plats helt klart när vi två nätter irad står utan hotellrum. Har aldrig varit så positivt inställd på att vara tvungen att tillbringa en hel natt på MC Donalds. som tur var behövde vi ju inte det.
- Att se på när två tjurar blir ihjälstuckna under tjurfäktning. Helt sjukt att vi gjorde det frivilligt.
- "The death tunnel" Dom som åkt tunnelbana i Barcelona vet vad jag pratar om. en ca 500 meter långt tunnel under marken som är varm som en bastu. Det värsta är att jag och Linn gick i den utan att behöva egentligen då man kan gå uppe i friska luften istället. typiskt tursit rookie mistake.Kommer mer sen när jag har tid och ork.
Började morgonen med att ta en promenad med brorsan som slutat röka + gått ner lite i vikt då han börjat motionera som fan. Stolt syster :)
Har käkat lunch i form av potatis, höstkantareller och pölsa. mm gott med svensk husmanskost.
Blev inringd på jobb så nu ska jag sticka till gymmet, köra lite triceps och bröst och sen blir det dusch och jobb då.
Har pratat med Kickiloo idag och Ramis men såklart mycket annat också. shit börjar bli lite nervös nu då. kick off 8-11 november.
Ciao!

Onsdag i Cambados

Helt sjukt att det bara gatt 4 dar sedan jag skrev, kanns som en vecka!
Flog till Vigo och akte sedan buss till Pontevedra.
Visst ar det fint pa kusten men ju mer norrut man kommer desto mer dott blir det.
Bodde pa ett hostel som var ett rum i en lagenhet dar agaren bodde liksom. Men shit samma, vi fick ett eget rum och betalade bara 15 euro.
dagen efter solade vi i en park eftersom bussen inte gick forran 17.30. Det var sondag. haha och jag som tycker att bussarna gar daligt i sverige och Skutskar.
Kom fram till Cambados pa sondagkvall. Massor av vingardar har, hela vagen.
Blev upplockade halv 9 pa mandagsmorgonen for att fara till Don Olegario. Var tvungna att plocka druvor i 6 timmar utan rast i varme. Blev sjukt varma, skitiga och hungrig. Da just i den stunden skulle jag verkligen ha kunnat ata en hast. Forstar mig fortfarande inte pa att man inte ater nagot forran typ 15-16 pa dagen. Jag ar svensk och vill ha lunch kl 12.
Det var intressant men en dag rackte for oss.
Igar solade vi hela dagen istallet pa var balkong. Blev endast en promenad runt staden da vi sprungit tva dagar i rad.
At pa en riktigt dalig restaurang. Hela vastkusten has a thing for fish, det har inte jag. jag gillar kott :)
Nu har vi lamnat in klader pa tvatt. forsokte sola men det ar ganska molnigt.
Lunch snart sen ska vi gymma lite, var en vecka sedan nu, My muscles are craving after work out.
Aker vidare imorgon tack och Lov. nu vill vi till ett stalle dar det finns fler turister sa att man slipper kanna sig som den fula ankungen.
Mot Madrid imorgon eller fredag. Lite bull fight och shopping. sen hem till Sverige.. wiii.
Ciao!
Matbloggstoppen