hipp hipp hurra

Har haft en sån där supergo helg nu igen.Blev ju jobb och sedan utgång i torsdags. fasen så kul jag hade men mådde som jag förtjänade i fredags. Blev jobb på lördan och sen klev vi på't igen igårkväll. fyller ju år idag så var ju tvungen att fira. kanske inte skitsmart eftersom jag satt på en buss från 10-17 till Ramundberget idag. Men jag drack så att jag var städad igår. Blev vin så då kan man ju hålla sig på en jämn nivå. Och nu är jag äntligen uppe. wiiii. känns sjukt att träffa alla igen men härligt. stördast är ju att all snö typ är borta. finns knappt kvar nåt i backarna och det rinner bäckar lite här och var.
vi grillade uppe i fågelboet så det var riktigt nice och gott. nu har jag duschat och sjunkit ner i soffan framför mästarnas mästare. blir bigbrother sen då. kan inte låta bli juuuu. får låna SötFelicias dator för lite uppdatering. 

GRATTIS TILL MIG SJÄLV DÅ!

Att negligera

Dagen har varit bra, började inte förrän vid 9 vilket jag tycker är en normal och fungerande tid att börja på. hem vid 17, sen har kvällen bestått av telefonsamtal, gym och tv-tittande.
Jag håller ju på att läsa en av världens kanske mest intressanta böcker - The Game. För dom som inte vet så handlar den om författaren själv och hans väg till att bli en person som typ aldrig får nobben på krogen. alltså en handbok för hur man raggar upp tjejer.
Har inte hunnit så långt men kommit in i grundreceptet så att säga. Tar en del på engelska eftersom boken är skriven på det språket och inte orkar översätta så att det blir så bra översättning som möjligt.
När en kille går fram till en grupp med både tjejer och killar eller bara tjejer så ska han inte fokusera på bruden han spanat in utan säga något som rör hela gruppen. Efter detta ska han lägga en kommentar gällande tjejen han spanat in i form utav "If I wasn't gay, you'd be so mine" detta är jag helt klart med på, klart man blir lite intresserad när man får uppmärksamhet.
Sen ska killen prata på med dom andra och typ ignorera bruden, helst stå med ryggen mot henne typ. och nu kommer det big failure enligt mig.
Nu kommer det som så fint kallas neg i boken. killen ska säga det till bruden han vill ha. det kan vara tex.
man lutar sig fram och sniffar tjejen i håret och utbrister "It smells like smoke"
eller
"It is so cute, your nose wiggles when you laugh"
"You have eye crusties, No, don't rub them, I lika crusties."
"You kinda have man hands."
Aa ni förstår konceptet. killen ska göra tjejen osäker. Ordet måste ju vara en förkortning av neglect. en bra översättning på svenska finns inte tycker jag då underlåta eller förbise är för milda ord. lite smått kränka kanske. det värsta är att det händer inför en grupp människor. Och helt ärligt. när en kille säger sånna här saker så blir jag bara stött och tycker att han är puckad som inte fattar att man inte säger vissa saker. det är inte direkt så att jag känner extra stor attraktion.
men tydligen så ska det funka då alltså.
ska fundera vidare lite. men mina fråga är ju om alla dessa knep kommer att funka på killar också. I såfall kommer jag att bli "a kind of pro"
boken heter iallafall The game, skriven av Neil Strauss:

vardagslyx

Nej nu orkar jag inte fixa mer. har hållit på hela kvällen.
måste få säga det - faaaaasiken så skönt det är att vara ledig. Ledig på det viset att man inte gör något särskilt.
fast oftast så är ju mina lediga dagar ändå fyllda med träning. mina måsten.
Är så less på måsten samtidigt som det är dom som driver mig. efter högskoleprovet så kände jag liksom "men shit vad ska jag nu göra på kvällarna om jag inte ska plugga inför provet" nu låter det som om det var något jag höll på med i månader. så var inte fallet fast det känns som det för mig. jag tar in vanor så himla fort. har jag gjort något i nån vecka så känns det som om det är något jag gjort mycket längre tid. som om det är så det ska vara.
Nu behöver jag inte deklarera eller söka in på studera heller. det blir liksom tomt. Just nu går jag och har ångest över en postcertifieringskurs som vi måste göra via jobbet. har gjort skiten tre gånger och alla underkända. det är dock inte jag som är sämst utan bara Camilla, vår postansvarige, som klarat den. Men jag känner mig stressad. kan inte slappna av när jag är ledig utan måste göra den. Men nu ska jag skita i den.
och så har vi träningsmåstena.
Det skulle vara så himla soft att en dag när man bestämt sig för att träna, men sen kommer hem vid 18 snåret och känner att "fan så skönt att sjunka ner i soffan bara resten av kvällen" bara göra det istället för att åka iväg. Men har man mål med sig själv och sin kropp, och även är skadad som jag är så är det inte så lätt. Men det är ju som sagt det som driver mig. jag kommer aldrig att bli en soffpotatis.
Har hunnit uträtta en hel del idag fast jag ändå chillat. Sånna som mig som jobbar när det är finväder och sen är ledig som idag när det regnar får fuska i solarium. det lustiga var att när jag klev ut från solariet så sprack solen upp. lagom till min joggingtur.
har även städat gymmet och gymmat. och suttit med den förbaskade postkursen då.
Igår lyxade jag till det och lagade kycklingfilé med hemmagjorda klyftpotatisar och fetaostcremé. Idag var jag lite mer fantasilös och det fick bli pasta, bacon och mögelost.
annat lyx som jag unnar mig är frukt. dagens fruktstund bestod utav ananas och jordgubbar:
På söndag åker jag upp till kära ramundberget och jag kan knappt bärga mig. fyfasen så kul jag ska ha. och som jag har saknat allihopa.
Matbloggstoppen