torrboll eller svettboll

Sitter at work nu. Så skönt. fattar inte att tiden kan gå så snabbt. Snart är det dax för lunch liksom.
Är rätt stolt över mig själv för nu snart har jag varit utan mobil i två dagar. Batteriet är dött och min laddare är hemma hos Linn.  Inte för att det är så många som ringer mig direkt men märker att jag är rätt styrd efter klockan. Man känner sig helt handikappad nu när man inte ser hur mycket klockan är. Och jag som oftast inte är i tid till bussen får rätt stora problem när jag inte har en aning om hur många minuter jag har till godo.
Konstaterande 2: Jag behöver en klocka, en med digital tavla helst. som visar sekunderna.
Annars klarar jag mig rätt bra faktiskt. Det enda som är synd är alla nummer som man inte får tag på.
Får hämta laddaren idag hos Linnpan när jag slutar.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Eller jag ska till gymmet. Pressa musklerna och låta svetten spruta. Jag är nog rätt ensam om att tycka om att träna på fredagkvällar. Men det är skönt på något sätt. Speciellt när man gick i skolan och hade fotbollsträningar på fredagkvällarna. Alla i laget protesterade. Speciellt dom som var så gamla att dom hade åldern inne för krooogen. Själv tyckte jag att det var ett bra slut på en slitig skolvecka.

Och imorn blir det släktträff. Kameran ska med för föreviganden. Hoppas dom har mycket finsk mat. Mumma.
Jobb på konsum blir det heeela långa söndagen.
Ne nu ska jag ta och läsa lite i New Moon.
Ciao!

törstig(torsdag)

Har precis borstat gaddarna, innan det blev det kvällsmål och städning av toaletten. Kom på att jag glömt att göra det tidigare på dagen och har ingen lust att göra det på en fredag, alltså imorgon.
Frida har även ätit chips idag. Känner ju mig i klass med en flodhäst men ack så duktig jag varit ändå måste jag säga.

Jag måste medge att jag gillar mitt nya jobb. synd att det bara varar i en vecka till nu. det är en sådan kontrast mot härjet på Konsum. att bara få sitta ner och ta emot några samtal om bokningar ibland, lite portohantering av post och ibland få scanna in några papper. Och att få komma längre in i New moon som är riktigt bra.
Det blir ju inte sämre av att man får sött sällskap vid kafferasterna heller..
Men idag var det dock rätt segt för jag kom till jobbet ca 20 i 7 (börjar kl 8). Dörren var låst men jag lyckades tillslut smita in med någon och sen fick jag sätta mig och sova i en fåtölj (nackspärr) till kl 8. Var tvungen till detta då min kära kompis Linn började kl 7 och jag sov hos henne och hon hade tappat bort extra nyckeln och hade alltså ingen att låna ut.
Men jag överlevde, lite tröttare än vanligt bara. Men då finns ju min kära räddare kaffe som är såå gott så.

Vi var ju inne på sommarkväll igår. eller ja inne och inne. började kvällen hos Linnpan, sen satt vi i Bourlongern ett gäng. Gick tillslut till Berggrenska, men ack vad det sög. bara 50+ där typ. Ne uusch, jag gick och lag mig i hyffsad tid iallafall.
Skönt att slippa vara bakis idag också.
Blev lite städ på gymmet idag efter jobbet, pust och stön. Men innan det fick jag Elinas supergoda kantarellsoppa. Mumms. Blir nog godare i och med att man plockat svampen själv också. tror jag.
Hittade lite hallon på vägen hem från gymmet, så dom får åka vägen ner i magen med lite fil imorgon. Det bästa med sommaren.

Imorgon får säkert jag och sis reda på om vi fått lägenhet i Uppsala eller inte. har inte hört nåt från Norway än.
Nu ska jag ta och sussa i soffan framför tv:n. Finns det något bättre än att somna framför tv:n. Det gör jag alldeles för sällan.
Hade tänkt springa imorgon innan jobbet. Men började fundera i hur sunt det är och låter att gå upp halv 6 för att göra det. Nej det är fan inte normalt så därför blir det gym med cardio på kvällen istället. låter superb.

Caio!

insikt nr:1

Jag ska aldrig mer bli tillsammans med en kille som jag vill ändra en massa på redan från början.
Det är ju bara att lyssna så hör man hur dumt det låter och att det inte kommer att funka.

Det finns också ett ordspråk som lyder; man kan inte lära en gammal hund att sitta...
Det är ett mycket klokt ordspråk..


Nu ska jag ta och börja stänga igen här!

Caio!

Matbloggstoppen