Dag 2 - top of the rock och central park

Står och trampar lite på cardiomaskin, då passar blogg bra. Idag har vi styrt kosan mot top of the rock. En våning med över 70 våningar så att man kommer ovanför hela new York och får se allt i 360 grader. Inte lika poppis som empire state building så att man slipper kö.


Först time sqaure i dagsljus.

Hittade på m & m butik som säljer på lösvikt.
Det är synd att det är grått och kallt, dock inte så kallt som hemma då. När det blåser är det hemskt men nere på backen är det okej.

Benen värker efter 2 dagar med mycket gång, då spelar det ingen roll vad man har för skor. Även om jag har mina nya älsklingar.
Hela kroppen känns faktiskt, vet inte om det beror på jetlag eller att den bara önskar vila. Var iallafall superskönt att köra lite chins och dips här på gymmet nu. Man tager vad man haver, gymmet är inte alltför utrustat.


Mitt chinsräcke

Ett löpband med handtag fick agera dipsställning.
Skönt att prova att man fortfarande kan. Tror dock att vila från gym kommer att göra sitt. På måndag ska vi besöka riktigt byggargym och då är det genrep för fitnessfivetävling som gäller, är så peppad.

Min reverse diet går fint. Är helt fantastiskt med gröt till frulle. Till lunch blev det Caesarsallad och till mellis nu innan träning provar vi hälsoutbudet i new York. Hittade en hälsobutik med sjukt fräscha sallader och chiapudding gjord på kokosmjölk. Ägg till det och proteinhalten är säkerhetsställd


Nu väntar dusch och sen middag på båt runt frihetsgudinnan osv. Mys mys


Hann med en kort sväng i central park, ska gå längre på söndag, där fanns ju massor.

Första dagarna "on the other side"

Ligger nerbäddad och värmer fötter och resten av kroppen på Simon som kollar film på tv.
Vi är helt slut efter lång dag på outlet. 

Resan igår gick bra men det är allt bra drygt att flyga så länge. Hann iallafall kolla på "en man som heter Ove" och börja läsa i sista boken av Jens Lapidus.
Flyget kom i tid osv. Men sen var resan från flygplats till hotell olidlig. Här i US verkar alla ta det "manana manana" tog säkert 2,5 för att alla jobbar i slow motion. Dock bra för Fridan som får öva på tålamod.
Men att sitta fast i new York trafik när man heldt bara vill lägga sig och sova är tufft. Försökte hålla mig vaken, simon hade kirrat sallad åt mig tills jag kom. Vi gick på nerlagda rälsen sen tillät jag mig själv att somna runt 21. Och jädrar så länge jag sov. Vaknade vid 3 för att jag var kissnödig, van med den tiden hemifrån om man tänker antalet sovda timmar. Men sen hade jag inga problem att sova till 6. Då blev det gym nere på hotellet.


Axelpass med bästa Simpan, spontan-satteihop och körde ihop. Något vi inte gjort på allt för länge. Det var kul. Avslutade med cardio, sen tog vi trapporna upp. Vi bor på 30:e våningen så ca 460 trappsteg upp. Känns i vaderna nu.

På frukostbuffén har du havregrynsgröt, alltså är kär. En enda gång har jsg varit med om att hotell serverat havregrynsgröt på frukostbuffén. Svinbra gällande min reverse diet iallafall.Jäkligt gött med lite frukt och nötter, hittade även på keso.
Sen väntade Outlet i woodbury, jäklar så vi hittat grejer. Så kul att köpa fina märkeskläder till lågt pris. Love it. Hela dagen har vi gått. 18 000 steg har vi skramlat ihop.


Avslutade kvällen med italiensk restaurang, kyckling och risotto för min del, sen en sväng runt time square.

Ledighet

Sitter på Arlanda och väntar in mitt flyg till New York. Det ska bli så skönt med lite ledighet, verkligen. Den här resan är inte bestämd av mig heller så jag kommer mest glida med på allt det andra bestämt att vi ska göra, ovanligt men himla skönt.
Samtidigt kan ju inte Fridan passa på att vilja hinna uträtta lite saker. Exempelvis ska jag leta mig till ett riktigt byggargym för att känna på stål i New York anda - ett måste för mig, det bästa jag vet är att prova gym utomlands, det är sån klasskillnad.


Imorse provade jag att bicepscurla med 30% av min kroppsvikt i 100 sekunder, vad som kommer att gälla på den fitnessfivetävling jag anmält mig till nästa helg på Actic. Det ska bli så kul att även Simon är med och kör. Detta innebär chins, dips, bänkpress, bicepscurls och knäböj. Har även provat knäböjen och bänkpressen och allt känns fint.

Väl i New York tänker jsg även försöka prova på en träningsform som heter Orange theory - man ska ligga i en viss puls zon för att få ut mesta möjliga av träning tror jag. Sen ska vi äta gott, flyga helikopter, äta middag på båt på vatten, besöka outlet. Bara mysa en massa helt enkelt. Pepp pepp


Kolla in här vad som skrivs ännu en gång om Lifesum och Paleta, så så kul


In på hemsidan och läs hela artikeln vettja -> http://observer.com/2016/04/now-new-yorkers-have-their-own-customized-juice-cleanse/
Matbloggstoppen