varför

Varför är jag rädd för att peace iår inte kommer att bli lika roligt som förra året?
varför har jag ångest för att jag ska dricka flera dagar i sträck?
varför är jag så seg på att packa?
varför känns det som att jag inte har så mycket kläder?
varför försvinner mina pengar så fort?
varför har inte jag någon som jag kan sova med ikväll?
varför vill jag vara beroende av någon?
varför tycker inte den person som jag gillar om mig för?
varför, varför, varför


Igår var det tokvarmt, idag var det varmare. Jag slutade 14 båda dagarna och det är asskönt. just nu skiter jag i att det inte blir många timmar för jag är trött och less på att jobba. Åkte in på ombesiktning igår och Örjan får nu rulla lagligt på vägarna ett år till. med mig i flera hundra kronor fattigare.
Övertalade mitt snåla jag och köpte mig en cykel. har velat fram och tillbaka länge nu. men jag behöver en, inte minst om jag flyttar till uppis.
På kvällen blev det en promenad med Isse och syrran. vi är rätt duktiga på att ta fram barnet i oss så vi ägnade säkert en halvtimme åt att reta upp fiskmåsarna genom att springa fram till ungarna för att sedan kasta oss i nån buske när föräldrarna dök efter oss. Elina var såklart modigare än mig.
Sen tog jag en lång cykeltur till gamla ambulansstationen (halvt älvkarleby) och tillbaka när brorsan äntligen hjälpt mig att få ihop cykeln. världens bästa brow.

idag satt jag mig i solen i 1,5 timme när jag kom hem. läste lite bok och power napade. på kvällen blev det ett gympass med två killar från gymmet. är så grymt omotiverad där så det behövdes. nu har jag lite nya roliga övningar. längtar tills när jag kommer hem och kan köra igång på riktigt igen. joggningen har blivit lite åsidosatt också lär jag medge. blev en båttur till kläcken med lite bad istället för den inplanerade idag. men gick faktiskt bra många kilometer hem därifrån så lite cardio blev det. känns lite ovärt också nu när man ska dricka flera dagar så den där turen hade nog varken gjort gott eller ont. men vet hur mycket spring jag kommer att ha i benen på söndag. ibland funderar jag över om jag har damp?

Jahapp, Peace and love imorgon och jag har inte ens packat klart. måste göra det nu.
vi hörs när vi hörs.söndagssingelbakisångest - classic!

Vaknade upp imorse och mådde superbra. Lite varningsklockor när man föredrar 2-dagars eftersom att man inte blir bakis? jag vet inte och orkar inte analysera över det.
det jag vet är att jag inte längtar tills på torsdagmorgon. dagen efter första fyllan på Peaceandlove när man vaknar upp lite halvsvettig och snustorr i munnen i ett tält. fyfen.
Har också kommit fram till att det inte blir någe mer sprit för min del på ett tag framöver nu. jag blir bara odräglig och kvällarna går för fort. helt plötsligt så är det dax att åka hem. gör det för min och alla andras skull.
Iveckan blir det piston head, inget annat..
blev inte lika mycket bilder igår tyvärr.
hade svinkul på Löfsta det lilla jag kommer ihåg. som vanligt.
rätt rolig bild tycker jag iallafall.
Idag har vi suttit ute och solat hela dagen. jag var pigg och tog en sväng med roler bladesen. sen blev det en power walk. underbart väder, underbara sommar.
fick söndagmiddag hos mamma och sen blev det en film - Green street hooligans 2. den var bra.
Nu blir det till att krypa ner i nybytta sängkläder, love it. jobb imorgon klockan 7. fööör tidigt..

midsummer pt. 2

jag har sån förbannad pannknack idag. och det går tamefan inte över vad jag än gör. jag har druckit vatten, sovit, börjat dricka alkohol igen, tagit en snaps. men det hjälper fan inte.

Hade askul igår iallafall. Var hos Linus först och chillade lite sen grillade vi. under middagen hade ajg och Elina knåpat ihop några uppdrag till allihopa. typ som att man var tvungen att resa sig upp varje gång värden gjorde det, använda några ordspråk mm. skitkul. sen hade vi finsk 5-kamp.

1. trä ett snöre genom allas kläder

2. slå i en spik med minst antal slag3. doppa en penna i en flaska4. äta finskt bröd och sedan vissla

5. snurra runt pinne och sen springa tillbaka till laget
vinnarlaget :)

Nu måste jag försöka komma igång igen.. Löfsta som väntar. ha en fin kväll!
Matbloggstoppen