Jag - torrboll

Ligger i min säng startklar för sovning. Men kan inte riktigt sova ännu då dom spelar tokhög musik inne i vardagsrummet. förluva i lilla personalen som vanligt. Det blir ingen utgång för mig då jag är totalt opepp.
Är sjukt psykiskt trött denna vecka. kändes fan som att jag skulle gå in i väggen igår. Har jobbat sjukt mycket nu på flera olika ställen så det är klart att kroppen är trött. Men man vet att det finns ett slut på det så då ser kroppen hoppet och håller ut. Var en lugnare frukost idag så jag kunde återhämta mig lite grann iallafall + att jag fick sluta kl 14.
Men som sagt, jag och Felicia laddar batterierna och satsar fullt på nästa lördag istället.

Earth hour idag då. Slutade med tända ljus och sällskapsspel inne på stora personalen. många jobbade men av dom som var lediga var vi bara 5 stycken tappra som stod ut utan el. Gick ju hur bra som helst i en ynka timme. det är ju ingenting liksom. hade inte ens mobilen på.
Annars har jag åkt längd två ggr den här veckan, jävligt bra gjort utav mig. + gym och löpning som vanligt då.
Har hittat lite bilder på fejjan..

Sjukt taggad när vi är på väg till Hamra förra lördagen. Soligt var det men sjukt blåsigt också så the glasses användes inte så flitigt.


En söndag uppe i kråkslottet då vi hade invigning av Linus snöbar. Här har jag och Felicia hittat några sköna foliepåsar som skulle läggas på grillen så småningom..


När jag och Malin sitter i solen förra lördagen och kollar på skidtävlingarna. sjukt skönt.

Hej hej, yeah yeah!

Ghaa, nu är det över en vecka sedan igen. vill och vill hinna skriva oftare.
förra veckan var iallafall bra som vanligt. Blev jobb på Brännet två dagar. Resten på Fjällgården.
I torsdags slog vi till på stort och söp järnet eftersom jag, tove och Felicia var lediga på fredagen. Stört kul och stört fulla var vi eftersom vi drack hot shots :) Me like, smakar för jävla bra.
Men mådde som en påse skit på fredagen. Begav mig iallafall ut i backen vilket slutade i snöbollskrig i Skogparken eftersom det var +6 grader här då och världens tösnö. 
Efter det var det ännu mer kört och jag mådde tokilla. Gick och la mig kl 17.00 på kvällen. vaknade 6 dagen efter för att jobba. haha, sliten b-rud.

Helgen blev lugn fast det var ett helt gäng med snygga skidlärare här på SM. närmare 150 stycken för att vara exakt. Slutade 12 på lördagen så efter det lslog vi ner rumporna, utade vi oss mot en rail och kikade på slalomtävlingen i solskenet. Sjukt skönt.
Galen fest på ruddan på kvällen. Men jag  var nykter. Fylla har tappat tjusningen. Det förstör bara kroppen så mår man skit i typ två dagar efteråt. Här uppe behöver man inte dricka för att ha kul heller. Men som sagt, det kan vara kul ibland.

Har såklart roliga bilder från dessa dagar men har tappat bort min sladd till kameran så när jag hittar på den ska jag lägga in bilder.
Igår var det personalfest för restaurang. Var en massa deltävlingar

vem får upp den snabbast?
= öppna en vinflaska snabbast

vem slickar bäst?
= slicka upp vitlökssås snabbast från en papptallrik

vem suger bäst?
= dricka upp en iskall cider med sugrör.
Detta fick jag göra, för det första hatar jag cider, sen har jag svårt att dricka snabbt + att den var iskall... ni kan ju förstå hur det gick.

vem har haft mest sex?
=bilda högsta stapel av människor på den utvalda utan att nudda marken alls.

vem får kicken först?
= spring och hämta sparken.

vem är sötast?
= äta upp en myhrbulle (kanske sveriges största bulle) först.

vem har störst käft?
= stoppa in så många vindruvor som möjligt i munnen
(Något för linn kanske? ;) )

vem har gått mest back? = hoppa back först fram i mål.

Mycket rolig kväll med god mat.

Snart är det bara en månad kvar, så jävla hemskt. får panikångest när jag tänker på det, usch. Bilder kommer snart som sagt. Idag har jag varit ledig, har bara legat på soffan och latat mig först efter frukost, sen åkte jag lite längdskidor. Har suttit i hotellets foaje och läst lite i snabba cash, känner att jag aldrig hinner läsa så det är bra att jag får lite lediga dagar nu så att jag kan passa på. När folket började strömma in vid 3 så gick jag därifrån. Nu blir det lite gym och sedan cardio med min nya fitness, me like :)

sick!

Det är mitt nya ord. använder det så fort jag kan och det passar in.
idag fick vi ut dricksen som vi "tjänat" under hela säsongen. frukost fick 1500 kr ivar. vi firade med att gå ut och äta. + att marie-lousie fyllde år idag, en av frukostflingorna.
annars har jag varit ute och åkt skidor idag, på längden. utan valla.. prova inte det, iallafall inte i 1,2 mil...

Jag orkar inte må såhär. jävla spontana måltider. varför ska allt vara så svårt. det var så sjukt länge sedan jag var såhär oförbredd på ångesten. pang så kom den precis som den brukar förut. jag är så mesig som inte klarar av att äta upp. have to stop doing it! Jag ska försöka övervinna det här genom att hoppa i säng. Imorgon är en ny dag..

Matbloggstoppen