Något stort

Idag har jag varit glad typ hela dagen. Det är helt klart våren som påverkar. Så skönt när solen skiner och all asfalt har kommit fram. Påsken närmar sig också och vem blir inte glad av färgen gul och tanken av att få umgås med nära och kära?

Gick en sväng på stan idag och skulle kika om det fanns några fina kläder. Men det fanns inte mycket att hänga i julgranen..
Beställde kläder på Nellys istället när jag kom hem. Lite fint tills på lördag när det vankas utgång i Uppsala.

Efter middagen gick vi en sväng med Ruffi och sen provade jag och M päronens spikmattor. Dom ska tydligen vara bra mot det mesta. När jag reste mig upp från den efter ca 20 min, pallade inte mer, så var hela ryggen ilröd och stack typ som när man haft sockerdricka. Men nu har jag iallafall en skön avslappnad känsla i kroppen.
M tyckte att det var så skönt att ligga på den att han hade kunnat sova på den. Men så hade ju han den med kortare taggar också..
Jag hade den gröna som ska ge lugn, harmoni och själslig balans. kan ju behövas..
M hade den oranga som b la står för lust och kreativitet.Nu är det dax för något stort - en rostad smörgås med marmelad...
silly me..

Blir film med Ljunka.. tror han börjat kolla på Con air!

Dogwatch

Den här dagen har varit ok, bättre än gårdagen iallafall..
Gick upp tidigt och åt frukost, måste hålla tiderna, men gick sen och la mig igen. Har fått tillbaka min morgontrötthet tyvärr.
Vid lunch gick jag och Ljunka hem till hans föräldrar eftersom vi nu ska vara hundvakt fram till torsdag. Har inte gjort något särskilt denne dag, städat lite gym och solat.
Det som är bra med att ha hund är att man får mycket frisk luft och motion. Nu snart ska vi bege oss ut för lite skvättande. Hanhundar kissar helt sjukt många ggr på en promenad. Försökte räkna en gång när jag gick på promenad med Ruffi men jag tappade bort mig..
Just nu håller M på att fixa kaffe åt oss, men vi har lite problem att förstå han pärons espressomaskin. Complicated shit.. Efter det blir det iallafall en sväng med Ruffi och sen ska vi mysa till det med film.

Två små Ruffi-valpar..
 

Imorgon går startskottet för sista veckan. Känns sådär kan jag säga.
Iväg med tryggheten och in med det nya.. osäkerheten. Nu skall vingarna provas..

Jag ska fan också baka en kaka med glasbitar i...

Orm

Hemma nu. Maten var suverän. Allt hade ju varit bra.. Om det inte varit för att det är just idag..
Sitter här nu och väntar på att åka hem till M. Men bussjävlarna går ju så sällan. Vill verkligen ha körkort vid sånna här tillfällen.
Önskade verkligen att min ursäkt till att jag inte har det hade varit att jag vill värna om miljön eller något sådant klyschigt. Men den bittra sanningen är att jag är för  fattig. Ja eller de pengar jag haft har hamnat på annat.
Men snart är det dax, har ju faktiskt klarat den skriftliga delen för en väldans lång tid sedan.

Har för en kort stund svårt att skilja på om jag är människa eller orm. Om man skulle titta på vad jag lämnar efter mig i skinnväg så skulle man nog gissa orm. Ömsar som bara den och huden är torr som en öken. Spelar ingen roll att jag smörjer mig typ tre ggr per dag. That's life. Men nu känner man sig blek till råga på allt.

Är jävligt less på att tjuvar också. Under min tid i Costa Rica så har en ungjävel snott min postcykel. Som tur är vet vi vem det är och ska få en ny cykel av denne. Min postcykel kommer jag nog inte se någon mer skymt av, eller jo kanske en skymt men inte mer för den hade puckot slängt i något dike. Om han nu skulle bryta upp mitt kodlås och ta cykeln så kunde han väl åtminstone ta hem den.
Det är även någon som brytit sig in i min syster och hennes pojkvänsbil och förstört tändningen och brytit fram backen så nu lär den in på lagning. Ska det vara så svårt att ge fan i andras grejer!?
Ok, eller ja det är väl inte ok, men ändå bättre om man tar något från en butik, då är det inte en enskild individ som blir drabbad på samma sätt som om man tar något från en privat person.
Idioter!

Ursäkta mitt depp idag, antar att alla har sådana dagar ibland. Hoppas att ni haft eb trevlig kväll.
Nu ska jag ägna mig åt lite packning.
Färgade iallafall håret igår, det blev nice.
Ciao

Matbloggstoppen