mamma, ge mig korv till middag!

Jag och mor köpte frukostkorv till middag. Blev den i ugn med potatis. asagott. Men låg humor som vi har så blev det lite kort innan dom for in i ugnen..Aaa det tyckte vi var roligt :)
Nu blir det chill tills om en timme då idol börjar. sen är det ju lyxfruprogrammet idag också. Jag blir alltså en äkta soffpotatis idag. nice.
Börjar 7 imorn på Konsum. Trött kommer jag att vara.
Ciao!

Det oranga kuvertet!

Frida har varit ledig idag, riktigt skönt faktiskt. Har hjälpt mamma att städa lägenheten och röjde rejält i mitt rum också. Tog bort dammråttorna under sängen tex :P
Efter det har jag kört stenhårt med sis på gymet. Hon var tvungen att ha en papperskorg intill maskinerna utifall att det skulle komma en kräka. det beror nog dock mest på att hon är extrabakis. Men vi kan ju låtsas att jag kört för hårt med henne.
Nu är man nyduschad. Gjorde ett tappert försök till att sätta mig in i hur det är att pensionsspara. men det verkar så förbannat tråkigt så det spar vi tills nästa gång jag är ledig.
Nu blir det affären med mor så ska vi göra middag sedan. Iddag är även reprisen på Playa del sol som jag INTE får missa. halv 6 om jag inte missminner mig.
Ciao!

hej hej hallå din ruttna gamla tå!

Ett, åtta arton jag vet att dina pattar är lika stora som dolly partons!
Katt! Häst!

Jag var bakis som ett as när jag vaknade imorse. Fyfan. Det är då tanken besöker en att man aldrig ska dricka mer i hela sitt liv. Brukar väl hålla i sig till måndagen iallafall. eller tills man hör en bra låt så att man blir taggad. I värsta fall högst en vecka. Men det är det som är bra med just alkohol. Man blir bakis. Det visar på att det inte är något bra att stoppa i kroppen men ack så kul man får. Det är väl det som är farligt med droger. Att man inte blir bakis. Snillet spekulerar!

Kom just på att jag glömt att mitt favoritprogram Playa del sol börjar idag eller började rättare sagt 20.00 på ettan. Och jag missade det. men som tur är så är man arbetslös och kan titta på reprisen imorgon. För jag ska nog inte jobba då. Om dom inte ringer från Konsum eller dagis imorgon då vill säga. Och det kan ju ske. Annars kanske det äntligen blir Kampsportsträning. Om inte en viss person är sjuk eller borta. Kul kul.

Helgen har varit kanon. Städade gymet och solade igår. Sen blev det jobb på Konsum fram tills 5. Kastade mig hem och gjorde mig iordning. Sen for vi till Linn som hade gjort asnice. Dukat fint, lagat svingod kantarellpaj. Festade loss och det slutade med att jag, syrran och henke gick på heartan. det är fan den bästa krogen. Have to say it.

Dagen har jag som sagt spenderat mestadels på rygg i soffan. Jobbade ju visserligen 3 timmar på Konsum och det var dom jobbigaste timmarna i mitt liv. Fyfan. Henke råkade skalla mig igår också så nu sitter man med svullet öga som är lite blått. har man otur så har det satt sig under ögat till imorn, vilket förmodligen kommer att hända. Men sånt är livet.


Napa minerna..

ciao!
Matbloggstoppen