Kära gode gud..

.. Där uppe i himmelen. Må mina känslor inför det manliga könet bestå för evigt. Min känslor sträcker sig inte längre fram än att "tycka om" och kan endast övergå till ett stadie av äcklighet. Det är så underbart att bara behöva tänka på sig själv även om det kan kännas ensamt ibland och det enda man skulle vilja ha är uppskattning och en kram. Som tur är har man sina nära och kära där då i form av vänner och familj som kan uppfylla detta tomrum. Må detta aldrig övergå till en längtan efter en till part.
AmenIdag har vi åkt skidor igen. Jag sov i vår soffa i vardagsrummet inatt. Somnade framför ett avsnitt att Grey's. Vaknade kl 4 av att jag var kissnödig men då orkade jag inte lägga mig i min säng då det var så mysigt i soffan. Kicki hade sina funderingar över vart jag egentligen tagit vägen.
Vi åkte iallafall hem hit för att luncha efter skidåkningen och jag blev kvar framför dumburken och laptopen. Känner inte för att åka mer utför idag då det inte är så många backar öppna så dom flesta är "färdigåkna" för den här helgen iallafall. Ska power napa lite nu sen blir det längdskidor istället.
Ciao!


Bild på snowboardgänget från åkningen igår :)

första skäret i backen

Blev lite vinmys igår med Idol och sedan Alias. Alla blir helt galna när vi spelar det.
Hade tänkt gå och lägga mig tidigt eftersom vi skulle upp tidigt och åka skidor men somnade inte förrän 3.
gick iallafall upp vid 8 åt frulle, inhandlade ett säsongskort. Jag ser ut som Hannibal Lector på mitt kort av någon konstig anledning. alla skrattar när dom tittar på det. Hyrde iallafall skidutrustning och sen gav vi oss ut i backen. Fyfan så härligt det var. Inte alls särskilt kallt då det inte var så många minus. typ inget folk i backen så man slapp se undan för någon och det var typ helt nypistat. Och då var det inte sådär hårt med ränder som gör att skidorna klapprar för vi har ju som sagt bara natursnö här uppe i Ramis så det var mjukt som pudersocker.
Så jäkla härligt. Solen tittade fram en sväng också.
Stannade upp några ggr och verkligen sög in och beundrade den otroligt fina utsikten.
Sen gick jag och Kicki en prommis och spanade in dom fina längdskidspåren. blir nog ett träningspass där på måndag.
Har även bara en del av tre kvar på värdskapskursen nu. Nice as hell. den fixar jag imorn.
På kvällen har vi bara haft filmmys med Catta och Malin. Alla andra har gått och lagt sig nu men jag ska nog dunka igång ett avsnitt scrubs eller någon film då jag väntar ett samtal från någon :P

Lite vin till mig och Kicki i våra nyinköpta vinglas. ett blev kraschat under gårdagens Alias-spel förövrigt.

Laddad innan backen :)

Första i Ramis

Jahapp. Sitter i min nya lya uppe i Ramundberget nu. När man tittar ut genom vårt fönster ser man dom upplysta skidbackarna fulla med snö.
Man blir så glad när det är vitt ute istället för grått och dystert.
Det gick kanon att köra upp igår. Vi stannade till vid dollar store och shoppade lite julgrejer så nu är min och kickis lägenhet pimpad as hell.
Lagade lite mat sen och gick över till Stora personalen.
Där blev det kortspel pch Alias. var grym på båda.
Idag gick jag upp tidigt för att göra en kurs som vi bör göra som ska ta 8 timmar. Men av någon konstig anledning så funkar inte internet på min dator men på alla andras. Fick iallafall låna Jespers dator nu över helgen eftersom han ska åka hem och inte komma tillbaka förrän på söndag.
Supersnällt. ska jag bara ta mig tid att göra den där kursen då.
Blev iallafall gym idag. skönt as hell. Det är inget Galaxen men det duger åt mig dessa månader. Det är bara till att använda fantasin då det inte finns allt för många maskiner. Ska nog googla lite övningar också.

Hade möte nyss då jag fick reda på att det inte blir jobb förrän nästa vecka så det blir en jäkla massa skidåkning nu i helgen. Vi får se det här som vår semester bestämde jag och kicki.
Fick även veta att jag är tvungen att ta Svinsprutan. det vill jag inte. blää
Men vad ska man göra. bara att lyda.

Nu snart ska vi gå och köpa liftkort till ett väldigt reducerat personalpris sen blir det pajmiddag hos the neighbors.
Imorgon ska jag göra klart kursen så att jag kan glida ner för backarna med gott samvete.
Ciao!
Matbloggstoppen