Rätt beslut

Sitter just nu på min balkong med ett glas vatten och min laptop. Här är det riktigt svalt och skönt. Blev en visit på stranden idag igen. Sandbankarna denna gång. Men först var jag i Uppsala. Kände mig verkligen glad och motiverad efter att jag pratat med min handledare där. Kände att jag tagit kloka beslut för min egen hälsa och välmående. Hon fick mig att känna så, att jag är på helt rätt väg.

Syrran hade fixat lunch när jag kom hem och sen bar det som sagt av ner till stranden. Känns som att man vill ta tillvara på timmarna i solen och på stranden, imorn jobbar jag till 3 så..
Hade planerat att springa idag på eftermiddagen men känner verkligen inte för det nu. Började fundera över av vilken anledning jag skulle göra det. Känner jag att jag är tvungen? Ja.
Vad händer annars? Kan man ju fråga sig.
Beslutade mig för att det inte blir någon springtur idag, trollet får säga vad det vill. Jag ska sitta på mitt arsel. Har gjort det förr utan att något har hänt.

Nu är Saschas päron här och ska hämta henne. Nu är det dax för farvälet så Ciao!

sista doppet med Sascha

Känner mig sådär halvnere idag, eller iallafall nu mot kvällningen. Kan inte förstå hur man kan glömma och gå vidare på en dag. Jag tycker att det ska finnas moral och att det finns så kallade oskrivna regler. Man bör visa respekt mot varandra..
Känner mig lite ensam just nu. Vad gör man en söndagkväll som denna när man är ensam? Flydde till gymmet som jag brukar när jag känner mig lite nere. Skönt att spendera några timmar där. Skönt att pumpa slut på musklerna.
När jag kom hem kastade vi oss i bilen för syrran, mamma och Sörn skulle kvällsbada med Sascha. Hon ska ju åka hem i morgon troligtvis så det var som ett avskedsbad. Gud vilken charmig hund hon är alltså. Vi fick oss ett gott skratt när hon simmade runt och försökte få tag på en stor fotboll ute i vattnet. Det var mer som att hon stod upp i vattnet och trampade, såg ut som att hon skulle spela på trummor med framtassarna.
Kommer verkligen sakna henne.
Jag och syrran var på vår favoritcup igår då. Strömsbergs herrar vann som vanligt, vårat favoritlag. Gick inte så bra för kusin på damsidan som kom tvåa med sitt lag Söderfors. Jag och sis hade tagit med solstolarna och satt och stekte hela dagen, eller Elina satt väl mest i skuggan..
Men på något konstigt sätt känns det som att min kropp inte kan bli brunare nu, att ingenting händer mer fast jag brukar vara mycket brunare än såhär. jävligt märkligt.
Efter det blev det lite barnvakt. Jag somnade lika snabbt som pojken. är man trött så är man.
Nu ska jag sova, upp tidigt imorn till Uppsala.
Ciao!

sol = stökigt?

Mmm den mörka sidan med att det är kanonväder ute är att man inte har någon lust alls att städa, eller städa garderoben, eller sitta vid datorn och betala en massa räkningar. Uscha.
Men jag har iallafall tagit tag i damsugandet, eftersom mitt rum inte är större än ett råtthål så är det klart på en svinblink.
Kirrade det efter jag varit på stranden idag. Vi åkte till Sandbankarna tidigt, jag, mamma, syrran och lillebror och åt frukost där. Det är fint med svensk sommar alltså. Det som är så bra i Sverige är att man inte håller på att dö efter 5 minuter när man legat ner och solat, nej nej här kan man ligga minst 20 och sen när man väl ska ta ett dopp, iallafall på Sandbankarna, så är man svalkad redan innan man stoppar ner foten i det iskalla vattnet eftersom det blåser så mycket. Jag gillar den svenska sommaren skarpt, länge leve den.

Hjälpte iallafall mor att torka golven också efter jag kommit hem från gymmet.
Det är också något som blir svårt när det är fint väder. att gymma, eller träna på annat vis inomhus. Man känner sig bra mör när man legat och stekt en hel dag men det är bara att ta sig i kragen och det gjorde jag idag.
man kan ju även ordna ett utegym men det skippade jag idag.
Sen har jag bakat ikväll också; Chokladfavoriter med kokostosca. Det blev bra, jag fick alltså inte något damputbrott som jag kan få de gånger jag misslyckas när jag bakar. Det finns något värre. Det smakade också väldigt bra.

Läste idag ut Camilla Läckbergs bok "Olycksfåglen". Hennes böcker är riktigt bra faktiskt. Brukar vara sådär halvförtjust i deckare annars. Går inte direkt att jämföra med Stieg Larssons böcker, men då är ju dom av olika kön också. Och han råkade skriva väldigt bra.. tre böcker..Nu blir det istället dax för Twilight, som syrran lånat på Engelska. Internationell som man är, alltid bra att öva på engelska jue.
Fick lära mig något nytt idag. Läste tidningen Body på gymmet idag, en väldigt bra tidning förövrigt, men där stod det iallafall att alla människor inte har lika många magrutor. Det där beror på vad man har för gener, vissa har 6 andra 8.
Men sen handlar det ju om att få bort underhudsfettet så att dom syns. Men jag har iallafall alltid trott att det beror på hur mycket man tränar hur många man har. Tror inte att jag är ensam där. Man lär sig något nytt varje dag..

Har även kommit på, även om det va ett tag sen. Att när man är riktigt hungrig så kan man dricka kaffe för att dämpa den värsta hungern. man lurar liksom kroppen. Kan vara bra när man som mig är väldigt hungrig på morgnarna och familjen är väldigt seg att komma ut till stranden där man ska äta frulle..

Min kära syster är just nu och serverar prinsessan på slottet i Gävle. Så här sitter man själv och vet inte vad man ska ta sig till. Skulle behöva göra en postkurs på internet till Konsum som jag skulle ha gjort för typ en månad sen så det blir kanske det då. Jag bör verkligen..
Får se om jag får upp Elina imorn, hon är ju lika morgontrött som hunden när vi ska ut på morgnarna..
Ciao!
Matbloggstoppen