Äääntligen!

Känns som att Sarah måste ha kläckt ur sig detta ord när dottern till slut kommit ut efter ca 40 timmar i förlossningssalen. huuaa. Förstår verkligen varför jag inte känner någon stress över att skaffa en liten krabat.
Men verkligen jätte grattis till Sarah och Daniel. Så skönt att det är klart och att alla tre mår bra.
Syrran är alltså hundvakt åt två vita lurvar som släpper iväg massor av dreggel och hår.
Tog mig en tankeställare igår om jag verkligen ska ha hund senare i mitt liv, dom är ju underbara men går det att få tag på en hund som inte luktar skit när den blir blöt? En som aldrig dregglar? Är fan tveksam på det jag.

Just nu håller jag på att läsa sista delen av the twilight saga. jag förbannar mig men samtidigt är det hemskt svårt att sluta läsa. är nu inne i halva så har ca 350 sidor kvar då... Vill läsa den nu innan vi ska gå och se den den 30 juni, looking forward.
Nu blir det en joggingtur sedan jobb i stan på Gasklockorna.En av hundarna :)

here we go again

Shit vad jag upptäckte att sommaren är på väg nu när jag hem till Skutskär igen. Träden blommor för fullt och det luktar skolavslutning (blommor) ute. Lite skillnad från kalla Östersund där vi haft dåligt väder de dagar jag var där. Tog tåget kl 6 imorse. Åkte x2000 och jag blev fan åksjuk för det ligger fan ner i kurvorna. Men tänk att det kan gå så fort att åka närmare 30 mil. Det ligger inte så långt borta, fast ändå gör det det.
Har iallafall haft det supermysigt och nu känner jag någon slags saknad. När jag är lite halvdepp brukar jag sätta på min syster depplista på spotify, den innehåller bla. Editors - No sound but the wind, Lykke Li - Possibility, David Gray - This years love.. Aa ni förstår. Det är inte så att man blir mindre depp men det kan vara skönt att få vara lite sorgsen.

Har varit och städat gymmet och på vägen hem så klippte vaktmästarna gräset på kyrkogården, det hjälpte mina sommarkänslor att komma upp ännu fortare.

Jag och mamma satt och pratade om olika slags människor idag. Jag förstår mig tillexempel inte på tysta människor. dom som inte har något att säga, hur kan man inte ha något att säga? Kom på då att ett av dom värsta stunderna jag vet är när jag blir lämnad i ett rum med en sådan person då jag känner ett ansvar för att föra igång en konversation och får ju väldigt sällan hjälp med att hålla den flytande. Jag får panik när det blir knäpptyst liksom. Men dessa stunder kan även uppstå med människor som jag inte känner så väl. Men tillslut känner man den andra så väl att man inte behöver hålla låda. dom stunderna är sköna.

Nu ska jag ringa till lönekontoret för att få lite högra timlön sen sticka till gymmet.

se yaa!

Ett vuxet beslut

Till att börja med vill jag bara förbanna mig över alla människor som skall banta och alla dessa dieter. Det är så otroligt ledsamt att höra alla som provar atkins, GI och de andra pulverskitdieterna. för vad händer sedan när personerna börjar äta kolhydrater igen? för de gör de med väldigt stor sannolikhet för vem vill leva ett så begränsat liv resten av sitt liv, kanske 30 år?
Eller för att inte tala om stenåldersdieten. Fan så komplicerat det kommer att bli att laga mat då man inte får äta något där det inte är socker eller salt tillsatt, går det ens att köpa sådana produkter numera?
Jag antar att jag tar åt mig av detta prat och tjat då jag själv dagligen (fortfarande) tampas med min vikt och om hur jag ser ut. Det går inte en dag utan att det snor massor av tankar med att om jag inte såg ut såhär eller sådär så skulle jag kunna göra det.. eller då skulle jag kanske duga till det..
Det är nog på grund utav detta som jag helst av allt bara vill stoppa "normala" människor som står och diskuterar dieter hit och dit i en vakumförpackad burk så ingen behöver höra på deras gnat. Dessa normala människor som kan stoppa i sig vad de vill utan att reflektera sönder vad de just åt. utan att känna ångest gånger tusen för att de möjligvis kommer väga en hundradels kilo till och därför inte kommer att duga? Hur normalt är det att tänka så? inte alls, men då har jag inte påstått att jag är helt frisk heller. Men jag kämpar för det, varje dag, varje minut och det skulle gå fan så mycket lättare om folk slutade fokusera på deras jävla vikt och brydde sig om andra viktigare saker i deras liv istället!

By the way så läste jag i "Body" att alla slags dieter är skit och skall slopas om man tränar, för muskler behöver kolhydrater.


Nu till något helt annat. I helgen var jag på Gräsö för att provjobba på Restaurangen där. Det kändes rätt bra med det var något som inte klaffade. samtidigt kände jag att varför ska jag vara här i sommar? Det är ju i Skutskär med mina nära som jag saknat hela vinter som jag vill vara. Och jag behöver ju inte jobba livet ur mig i sommar så varför skall jag då göra det?
Sagt och gjort. Det blir inget jobb på gräsö utan lite timmar på Konsum istället. Samtidigt har jag och syrran nu fått en etta( ligger visserligen en trappa upp ovanför mor) men det är endå något eget. Hon kommer förmodligen flytta till Uppsala i höst och då får jag den för mig själv :) Mitt liv flyter på ganska bra nu skulle man kunna säga.
Just nu sitter jag hemma hos Rille i Östersund som jag gillar väldigt skarpt. När han har pluggat färdigt för idag ska vi ta bilen upp till Frösön, dricka lite kaffe och äta god glass.
Mmm mitt liv flyter på ganska bra nu skulle man kunna säga.

Matbloggstoppen