Keskeviko (Mitt i veckan) Onsdag

Kom på idag att jag jobbat 8 dagar på rad utan att vara ledig. inte undra på att man är slut som artist. Den här dagen har varit piss. Började med att bussen var sen. Vi var även en man kort hela morgonen så man fick jobba skiten ur sig. Passade även på att slå i mig lite till genom att böja mig ner sådär ogenomtänkt och slå i huvudet med världens kraft rakt in i en mejerivagn. som tur var så slog jag i där håret sitter så det blev inte ett ytterliggare jack i pannan. Hade ju varit just snyggt. Jag var sur och nere hela morgonen dels för att för att jag var hungrig. blev lite bättre efter lunch men var fortfarande väldigt trött. Tog en powernap på träsoffan i fikarummet på lunchen. För att kunna somna där måste man vara trött..

Nu är jag glad igen för imorgon är jag ledig :) Då ska jag gyma och klippa mig. wiie.
Sen ska jag även träffa tjejen från Gävle som också ska upp och jobba i Ramundberget. Vi ska ta en liten promenix och bekanta oss med varandra. Av det jag vet om henne nu verkar vi vara väldigt lika :) Det ser just ut!

Har läst en hel del i min nya bok. Den är verkligen super. Gjorde en lunch som jag hittade i den igår. Kyckling med pasta,pesto och kidneybönor och paprika. blandade även i svarta oliver i salladen. Fullt med protein som är bra när man gymar :) Mumma. smakade super också.
Har även lärt mig en ny sjukdom. Ortorexi. Påminner mycket om anorexi. Undra vad det är som bestämmer vem som får vad..

Nu blir det kvällsmål och lite telly. Är en herrans massa bra på tv:n idag. bla annat Babel och Grey's.

Laddar som fan inför lördagen. Provade lite utklädningskläder idag. det kommer bli super :)
Ciao!

jack i pannan..

Japp det är vad jag har. Skulle böja mig ner och plocka upp ciabatta som skulle gräddas på Konsum igår. Aaa då dök man ner med skallen i en stålhylla och fick hörnet precis i pannan. Fan vad med arbetsskador man dragit på sig den senaste tiden. Blir så arg på mig själv när jag är så klumpig.
Måste bero på att jag är trött som ett as och inte blir lika uppmärksam. Höll verkligen på att somna igår. På söndagar kommer typ ingen och handlar och allt är upplockat och fixat så det finns inte mycket annat att göra heller.
Direkt efter jobbet åkte vi hem på kvällsfika hos morbror. Sen blev det sängen direkt vid ca 23.00 eftersom jag skulle upp och jobba i morse igen.

Spinnade idag. Var på spinning/styrka. Skulle stajla lite och ta tyngre vikter är de äldre damerna. Fan vad jag överskattade mig själv kände jag men det var bara att bita ihop. nu känns det som att man stått och hållit i en låda som väger ett ton hela dagen. That's life.
Fick hem min bok "Idrottarnas kostbok" idag. Där står en massa tips om hur man ska få ut mest av sin träning med mat och så. Längtar tills jag kan sätta mig ner och läsa igenom den. Wii
Har spelat lite kort med bror och hans tjej. Nu blir det fan sängen. Det här med att ställa tillbaka klockan är fan inte min grej alltså..på lördag blir det ferre med Linnea, looking forward :)


Min fina bok..

Att säga vad man tycker är bättre än att inte säga något alls!

Sitter just nu och dricker världens godaste kaffe. Är inne på min andra kopp nu. Min kära syster som lyckades för en gångs skull. Brukar vara vatten annars med en smak av kaffe. tihi
Jag började morgonen med en springtur.
När jag klev innanför dörren stod min käre bror där och asgarvade åt mig och visade upp klockan. Jag hade helt glömt bort att vrida tillbaka min så där stod jag nysprungen kl 20 över 7 på morgonen. Jaha tänkte jag, slipper man stressa då. Börjar ju nämligen inte förrän kl 10 så jag åker halv. Så nu har jag kunnat slappa i en timmes tid, det är inte likt mig kan jag säga.

Igår efter jobbet stack jag o syrran till en skurrefest. Vi var nyktra dock, men fan så kul att se alla andra som var packade.
Blev sängen vid tolvtiden för att orka upp idag. Är inte skitsugen på att åka och jobba om man säger så. Söndagarna brukar vara såå sega.

Var någon som hade pyst ur luften ur vårt däck på en av bilarna igår. Så där kommer jag ut och ska bli skjutsad till jobbet, sen som vanligt. Shit, vad gör vi nu liksom.
Vem fan har gjort det? Jävla attentat alltså. Vi borde verkligen vara med i Grannfejden, hela det här området!
När jag och mor äntligen var på väg till jobbet iallafall så såg vi en bil som kört upp på refugen på 76:an. Skylten för körfältsvisare var nerprejad och hela vindrutan sprucken. Det var precis vid ett övergångsställe så jag och mamma gissade på att det var en cyklist som säkert kastat sig ut och bilen haft för hög hastighet.
Uuusch, fattar inte hur mycket hemskt som ska hända innan folk fattar att dom inte är odödliga och måste ta det lugnt i trafiken.
Nu ska jag borsta gaddarna!

Ha en bra dag.
Ciao!

Matbloggstoppen