season 2010/2011

Pratade med Jonas, en av cheferna i Ramundberget och nu är det klart, jag ska dit i November igen. Jippie. Glad är jag. Var ju ungefär 95% säker att jag skulle få komma upp igen men man vill inte ta något för givet. Längtar som fan redan nu. Det är också försäsongen med restaurangkickoffen som är mysigast och roligast.

Idag har jag städat gymmet, glömde bort att jag skulle göra det ihelgen. Kom på det när jag låg inför döden igår och då hade jag ingen vidare lust. Var inte så smutsigt så det var nog lugnt. Och hello, nu vet jag vilken dag och tid jag ska åka till gymmet. Var fullt med poliser där. Och snygga och vältränade var ju dom såklart. Körde rygg och biceps. Skönt som fan.

Har bakat bröd idag också, müslilimpa. har inte hunnit smaka den men ska göra det nu snart. Efter det for jag till tierp för att hämta pappa från jobbet och sen hans belongings i Söderfors. När vi packat in bilen gick vi ut i skogen där pappa tydligen hade ett ställe där det garanterat fanns svamp. Och visst vi hittade svamp men det var någon annan som vet om pappas svampställe för man såg fotspår och dom kvarlämnade småsvampen.
Har varit ute och gått en sväng sen.

Rätt skönt att vara ledig faktiskt samtidigt som jag får panik över att jag inte jobbar och drar in stålar. Men vad är pengar egentligen?
Får se vad vi hittar på imorn, det beror ju som på om någon ringer och vill att jag ska jobba. annars blir det gym, kanske lite piloxing med. Nu blir det kvällsfika med zzzrille.
Chrilles keps, jag funderar på att köpa en i liiiiiila :)

singelbakissöndagsångest

Så var vi här igen. Hur många söndagar har man inte tillbringat liggandes i soffan halvt döende?
Men det som är värst för mig nuförtiden är inte att man mår som en påse skit utan att man har sån innihelvetes ångest. att man känner sig så fruktansvärt ensam och vill ha en pijkvän mer än allt annat. tänk att få ligga sked med den man tycker om och se på en rolig film.
Var i Uppsala hela dagen igår. Var först och fikade med Lovisa sen kräftkalas hos syrran. Var trevligt som fan, alltid kul med nya människor. Vi gick ut, och är jag tråkig när jag tycker att det inte är roligt att gå ut längre? Har jag gått och blivit kärring.
Som Linn säger när vi pratar om saken. - Det är ju synd att om man går ut 5 ggr så är det kanske bara 2 som är roliga.
Men dom är ju oftast jävligt roliga. länge sen det var så för mig nu. Jag har väl stött på dessa tråkiga ggr och nu väntas roliga.
Det är inte så att det är tråkigt riktigt heller. men det är inte skit bra musik som spelas. man dansar visst det är kul. Men man träffar ju inte på jätteroliga människor. Äh inte vet jag. dålig val av dag att uttala sig om kroglivet.
Vaknade upp imorse, degade i Elinas soffa sen fick man skjuts hem av två goa pojkar från gävle.
Har legat på soffan hela dagen sen.
Nu nlir det film, går tydligen en Irene Huss film på femman som jag och brorsan tycker verkar bra.


Nu minns jag varför jag undviker vimmelbilder, tur att en av oss blev fin..

Aug. 27, 2010

Det enda som alla surrar om på tv:n nu är valet. Och bra är väl det om man är osäker på vad man ska välja men samtidigt lite tjatigt. Jag kommer att bli tvungen att förtids rösta då jag och Linn kommer att befinna oss på varmare breddgrader då valet hålls. Helt ok då jag är relativit säker på vad jag kommer att rösta på.

Har inte berättat så mycket om resan så ska försöka göra det nu.
Vi kom ju dit på måndagen mitt på dagen. tokvarmt 42 grader i skuggan och ca 30 i vattnet. Vi fock bo på ett riktigt schysst hotell trots sina två stjärnor. det var helt klart värt mer än så. Det som var riktigt surt var att vi var tvungna att sitta och vänta på bagaget i två timmar. Utan bikini, fullt påklädd in the sun. varmt. var överlycklig när bagaget äntligen kom. en sak är ju säker, kommer aldrig mer att lägga min väska på "en okänd vagnbil" ;)
fick en vinare på rummet så vi var lite lulliga när vi knallade ner på stan för att äta.bad på tisdag. Sen lite halvfest på kvällen. träffade två goa grabbar från sweden.
Hände inte så mycket speciellt mer än stek on the beach untill fredag :)

 

Vi funderade länge på varför vi var tvugna att mellanlanda när vi skulle flyga hem. svaret kom när jag pratade med en tjej från london som bodde på vårt hotell. Hon tyckte att vi någon dag skulle gå och kolla på när planen lyfter och landar då man kan stå helt otroligt nära. Gör det på en fredag eller måndag då kommer mest charterplan in. Landningsbanan är så kort att charterplanen inte klarar av att lyfta om man har full tank. därför var vi tvugna att gå ner och fylla på med bränsle. enbart kul tycker jag som älskar skedet just när planet stiger. annars mår jag mest dåligt över att flyga. Sagt och gjort så tillbringade vi hela fredagen till att kolla på när plan landade och steg. sjukt kul, sjukt mycket adrenalin pumpade. vi stod på en mur när det första charterplanet kom så då var vi ungefär tre meter under planet när det var över oss. Rätt häftigt. Och blåsten som kom på oss då vi befann oss kanske 2o meter från utblåset när planet skulle stiga orsakade en del grus i ögonen, värme och kepsar som flög av.
Blev dricka på kvällen. fest i solnedgången på stranden i baren. Inte en del på kroppen var torr efter allt vatten alla kastade.


Har jobbat hela dagen idag. trött som fan. men shit vad kallt det är ute nu. tänkte gå ut och springa när jag slutade vid 8 men blev väldigt opepp när det var så kallt så jag gick en prommis istället.
Kom också på att jag hatar något hemskt mycket när killar blir så macho när man ringer dom så fort det är killar i närheten. Sen när man pratar med dom när dom är själva kan dom vara så sjukt gulliga. vad är felet?
Tjejer håller ju inte på sådär och ska verka stöddiga i luren så fort man är med någon annan tjej.
Ne blir fan lika irriterad varje gång jag upptäcker detta fenomen. min blivande pojkvän ska fan inte få hålla på sådär. då kommer han inte att bli min pojkvän. punkt slut
over and out!

Matbloggstoppen