Sista april

Jag dricker en liten stänkare. Jag väntar på M och M som jag ska åka med till Uppsala, vi ska åka bil :) skönt att slippa fylletåget.

Ready to go, ego som man är har man redan hunnit knäppt kort. Lite lullig!
Ha en bra valborg!
Ciao!

Avslagen!

Oj oj hektisk dag. Var uppe med tuppen kl 7 eftersom det vankades bilkörning. Det gick helt ok, bra vissa stunder lite sämre andra, men ingen katastrof inträffade. Kändes riktigt bra faktiskt.
Cyklade hem och åt frukost, duschade och klädde på mig sen bar det av in till stan. Hittade ett par göörsnygga chinos.
hej, vet att jag är efter i tiden men jag har faktikst inte hittat några snygga tidigare.
köpte även 5-pack strumpor som förövrigt lär vara det tråkigaste plagg man kan köpa men ibland är man verkligen ibehov av ett antal nya par, som jag just idag.


Mina fina fynd som jag hittade idag.


Fixade också lite andra ärenden, b la handling på systemet :)
Åkte hem till M och åt lunch, sov ett tag på hans soffa och sen var det dax att jobba en fjuttis på konsum. 3 timmar, just love it, men jag tackar och tar emot allt jag kan få i jobbväg.
Åkte hem, åt middag, cyklade till gymmet, städade där, solade och tränade. När jag kom hem tog jag mitt kvällsmål och hoppade sedan in i duschen så nu sitter jag här fresch och nyborstad.
Konstigt nog känner jag mig inte slut. Går väl förmodligen på mina gamla superbatterier.
Morgondagen kommer nog börjas med en promenad, i solsken får jag hoppas, enligt tidningarna så ska det ju vara fint väder nu i två dagar åtminstone. Sen blir det Uppsala, ska träffa min kära vän Linnea där och så blir det ferre.
Men nu ska jag fan sova iallafall!

Bajs

Mycket utgifter denna månad känns det som. Ska betala Linns present imorgon, datorräkning, mobilräkning, maten på lördag, sista april-dricka och får nu betala "fullt pris" här hemma också. Känns som att pengarna rinner genom fingrarna.
+ att jag ska börja betala körlektioner också, great liksom.
Blev iallafall ingen läsning i solen idag. Somnade i Mattias famn i soffan istället tills det blev dax för fruktstund och sen följde jag med syrran till Gävle och hämtade en klänning som hon beställt.
Sen har jag ätit middag och nu sitter jag och väntar på att jag och sis ska ut och gå en sväng. Synd bara att det blivit molnigt typ..
Efter det ska jag ta och spela "Bonniers trafikskola 2007". Måste ju öva upp mig innan jag ger mig ut på vägarna, kommer inte ihåg mycket sedan teoriprovet som det känns nu iallafall. Det spelet är iallafall jättebra att använda inför teoriprovet, jag rekomenderar det varmt.
Ja så ser väl min kväll ut då.
Nu blir det promenix.
Hasta luego!


                                                       
Matbloggstoppen