high on life

Så himla störande att blogg-appen inte funkar. jag kan ju inte uppdatera när jag vill.
idag är en ledig dag som har varit helt underbar. om man skulle sammanfatta den med ett ord så skulle jag säga jordnära :)
 
 
 
började morgonen med ett gympass sedan frukost ute på baksidan. så himla lyxigt tycker jag.
sen begav jag mig ut på en 2,5 timmes promenad med adam och Johan, två homies från HIT-passen på friskis. helt underbart var det. Uppsala leverar. vi hittade fina åkrar, gamla kvarnen, forsar, runstenar, skog och djur :)
nu ska jag laga mat för snart kommer kära Simon. ciao!
 
 
 
 
 
 
 

love, love, love

Jag ska nu till att bekänna en ganska stor sak. Frida Lovisa Marinda Harju har efter 3 år som singel gått och skaffat sig ett stycke pojkvän. Den lycklige heter Simon Westman och är himla bra på alla sätt och vis.
Han stämmer in på de flesta punkter i min lista och det bästa av allt - det där som kallas kemi finns :)
inte nog med det så går han alldeles utmärkt ihop med min kära syster, en väldigt relevant sak kan jag tycka. det låter ungefär som att jag pratar om en hund. hehe
 
men nog om det. jag tycker om honom väldans mycket iallafall, den där Simon Westman..
 
Elina och jag gjorde honom sommarfin innan Lövsta.
 

.

Så överlevde man den här helgen också. otroligt men sant. vi har haft det hur bra som helst. för första gången på många år så hade jag kul på midsommaraftonen. annars brukar vi, jag och syrran, jämt jobba då. Fina fina Öregrund, levererar alltid. Lövsta var sig likt. samma folk och så gick kvällen alldeles för fort plus att man var för full. förstår inte vad det är för förbannelse som ligger över det där stället.
har inte kunnat uppatera för bloggappen funkade ju inte. nu fattar jag varför, snacka om omgjord sida. så mycket fräsigare och flashigare.
Nu är man äntligen hemma i Uppis i sin egen lägenhet. Aldrig smakar det väl så bra med min fräscha lätta mat proppad med grönsaker som efter en helg med massa andra smaskigheter.
en sak är säker - min kropp vilket inkluderar hälsa/kondition, mage och tarmkanal gillar inte alkohol och allt kring det. 
Idag är jag ledig hela dagen. har tagit en springtur runt mitt kära råbyspår. det kryllar av blommor och annat fint så man njuter för varje löpsteg. jag har tvättat och plockat runt i lägenheten. nu står matlagning på schemat samt rensning av ogräs på baksidan. Det som är drygast med att jobba borta i Älvkarleby är just planerandet runt maten. 
Att det är dåligt väder, svårt att missa med tanke på att det är var och varannans statusuppdatering på facebook, gör mig inget faktiskt. nu kan ju jag med gott samvete göra nödvändiga saker inomhus.
det enda som får ta stryk är ju mitt beroende över att vara brun. löste det idag med att vila en sväng på Solpalatset.
Jag väntar fortfarande med spänning på vem som ska uppfinna det där superpillret som kan göra en brun
utan att befinna sig i solen :)
 
home, sweet home
 
mums fillibabba
Matbloggstoppen