halvdeff

vet att jag sagt det, jag hatar dieter och allt runt där kring. Men har funderat hit och dit och jag skulle hemskt gärna vilja deffa. Egentligen på riktigt men vet att det fortfarande är för riskabelt pga min sjukdom. Men iallafall så har det fallit sig så bra just nu. Har tänkt mig mer att dra ner på kolhydrater och äta mer av det andra. har insett att LCHF nog funkar då man blir görmätt av fett. fast på ett motbjudande sätt skulle jag vilja säga. Men jag förstår deras ideé men det är inget jag vill efterfölja helt då jag är en människa som tränar mycket.
Men iallafall så blev det inget bröd på frukosten utomlands då dom bjöd på världens ljusaste franska. åt müsli med yoghurt och ägg. har verkligen fått upp ögonen för ägg nu. fasiken vad det mättar bra.
på kvällarna vid middagen så hade dom typ inga kolhydrater utan mest annat på buffén.

När jag ändå börjat så kan jag väl prova? en månad eller så för att se hur det går? samtidigt så känner jag att jag inte vill ge upp för mycket. bjuds det så äter jag liksom. tycker synd om stackrarna på gymmet som sitter där med sina tonfiskburkar och kvarg. hur orkar man jobba på ett bygge eller som ställningsbyggare med för lite energi i kroppen? i dessa fall är det fan inte värt det. deras muskler syns redan även fast dom inte inser det.
glömde ju skriva att jag givetvis kommer att äta onyttiga saker iallafall, det är ju så gott.

Annars har jag jobbat idag och mot eftermiddagen blev det tokvarmt. alla kom in i shorts och linne och köpte glass eller grillgrejer. var inte alls bitter att jag slutade 18.. Blev en middag och sen kastade jag mig till gymmet. där inne var det lika hett som överallt annars. huuaa. blev ryggpass och lite mage.
Blev en promenad med Isse sen på kvällen. Mer har jag inte hunnit. Kort dag imorgon 7-14. sen väntar studentfirande för kära David och Linus :)

merhaba

så var man hemma igen. har varit två hektiska dygn sedan vi kom hem. började 8 igår för att jobba till 15 men så ville en tjej hemskt gärna byta så blev kvar till 20 istället. sen gym efter det. landade inte hemma förrän 22.30.
uppe med tuppen idag för att städa gymmet och sen gymma. Jobb efter det 11-20. är mör nu.

Resan var toppen. Bitez är underbart och jag älskar verkligen Turkiet och dess befolkning. skulle kunna åka tillbaka dit på stört om pengar fanns. Vädret har inte varit det bästa vilket stör mig eftersom jag vill vara bruuuun. vattnet har också varit kallt både i havet och poolen. Men maten har varit sjukt god. Och det kryllar var underbara männsikor där.
vi har inte gjort så mycket annat än att bara vara och läsa böcker. har sovit sjukt mycket också. på slutet blev det precis som när jag och Linn var i Spanien. tröttheten tog slut men ändå sov man.


jag hittade världens största foppatoffel.vi var in i en moske där man måste ha sjal på huvudet.


vi spelade fotboll med personalen på restaurang mayflower.


vi hittade min blivande man.. om mamma får bestämma


vi åkte båt och jag blev deprimerad över vädret.


världens skönaste personalgäng.

from Bıtez

Hej!
Varlden gick inte under igar. gott.
Har hittat mig en dator sa ar sadar lagom nojd.
Vi kom fram hit pa fredagnatt sa det blev bingen direkt for mig medans mamma var lite smafull och hamnade i baren..
İgar blev det lite solning, infomote och Hamam. Grymt skont med massage. Killen drog lite pa min vansterskuldra och sa ganska snabbt - Kaputt!
Jo tack du, vet man val. men fragan ar vart jag ska vanda mıg for att fa hjalp med mın rygg?
Sen middag pa hotellet som var helt klart godkand. Blev aven en hel del goa drinkar innan vi vinglade hemat till hotellrummet.
Idag har allt varit lugnare. Bara legat och solat hela dagen men det kanns som att vi inte blir na bruna.
Har kommit en bit in i The Game nu men tar mer om den nar jag kan skriva riktigt. en sak undrar jag ju, fınns det ingen san instruktionsbok pa killar? eller ar dom sa latta att forsta att det inte behovs nagon. da haller inte jag med iallafall.
Bitez ar jattefınt. Vart hotell ar det fınaste jag bott pa nagon gang och lıgger 50 meter ıfran havet om det ens ar sa langt.
Gastvanligheten ar sjukt hog som vanligt i turkiet.
Det enda jag kan klaga pa just nu ar att var harfon lagger av efter 30 sekunders anvandning hela tiden sa det tar lite tid att torka haret. kanns ganska okej for att vara det enda klagomalet.
ciao!

Matbloggstoppen