död tjej!

Long time nu igen.
Hamra was great, men väldigt blåsigt då det är mycket öppet uppe på fjället. en kul med lite nya nedfarter och sjukt konstigt att man måste "akta" sig för snökanoner och dess utsprutande konstsnö igen.
tisdag och onsdag blev det jobb sen flmkvällar nere i källan på Fjällgården. Kan vara där nu eftersom det typ inte är några barn alls här just nu.


på väg till Hamra..


All utrustning!


chaufför i vår bil :)

I torsdags skottade vi altanen på Brännet. vet inte är hur många kvadrameter det är men det var ca 1,5 meter djup snö där iallafall. hälften fluff hälften isig. Många tycker att jag och Kicki var knäppa då vi gjorde det här helt frivilligt och gratis på vår lediga tid. vi fick direkt hjälp av tappra madde. sedan även av några söta grabbar. Det tog oss ca 5 timmar + en timmes paus. Och idag är jag död i min kropp. Känner mig typ sjuk idag. Har så ont i min armar och överkropp. Mina skidor har ju kommit men jag känner inte ens för att prova dom idag. eller för att gå och köpa mig ett par pjäxor till.

På kvällen på torsdagen anordnades tävling för personalen. Parallellslalom. Snow roller-tema. Vi var taggade till tusen, på att klä ut oss men inte på att åka. Slutade med att vi bara klädde ut oss.
Sjukt kul och trevlig fest!
upp efter två timmars sömn för att jobba igår, men det gick hur bra som helst.
Ikväll blir det jobb på brännet, massa studenter från Uppsala här som ska äta lite middag sen röjja loss.


gogglebrännan är kirrad!


Gänget!

Ska snart ta tag i mitt liv och pallra mig till Topsport för att införskaffa mig pjäxor men jag är verkligen sjukt seg idag. Är ledig söndag och måndag så då kan jag åka så känner inte direkt någon hets..
Ciao!

THE GIRL just wanna have fun

Dagens funderare: Varför är upptagna män så attraktiva för Frida(mig)?

Mmm detta är något som jag funderat på länge. Kanske är det så att det är jävligt schyssta killar både till utseende och sätt då de faktiskt är upptagna av andra brudar. Dom andra, skrapet, är ju inte lika bra/snygga och har därför inte tjejer.
Eller så ligger det till lite mer personligt. Jag blir intresserad av dessa då jag vet att dom är upptagna, kära i andra och därför inte kommer att vilja ha mig.
Men sen är det också fan konstaterat att de män som är i förhållanden är roligast. Det är dom som är flörtigast osv.

Var på Skogs i Funäs i torsdags med Kicki och Pålle och åt en niorätters middag. Det var det häftigaste jag varit med om i matväg. Det var supermysigt, vi tre var dom enda gästerna så det var väldigt god service och mycket kärlek nerlagd i maten. Mycket trevligt kväll.
I fredags jobbade jag, sedan gym som vanligt och sedan blev Jag och Kicki bjudna på mat av två grabbar. Kvällen avslutades med kaffe, mys i soffan och Ted Gärdestad.


Igår blev det utgång på Eriksgården. Helt ok kväll. Roligt när typ hela "familjen" går ut på samma ställe.
Idag har jag varit riktigt bakis fast jag drack två öl.
Konrad hade en teori om att min kropp hamnat i någon form utav abstinens då den är van att få mer alkohol i sig. vad vet jag.
Nu blir det en power nap innan jag ska iväg och bada och basta. alltid lika kul och skönt.
Är ledig imorn = Skidåkning i Hamra. Kan bli kul det..
Ciao!

Dagens goda gärning

Yes, Kickis dator startar. Det är inte alltid som den gör det.
Hade sovmorgon i morse, klev upp vid 10. Käkade frulle framför "Efter tio med malou". Väcker gamla känslor.
Sen började jag pynta av i vår enkla boning. Det är ju faktiskt tjugondaknut imorn och till och med jag börjar bli less på julpyntet nu.
Nu blir det gym för hela slanten, åå så skönt..

bilder från igår :)
we rock!

Matbloggstoppen