härliga härjedalen får vänta på oss

Jag och Kicki beger oss hemåt mot Upplands vackra och snöfyllda skogar imorgon vid lunchtid. Där finns det jobb samtidigt som vi lämnar jobb åt de andra nya här uppe. två goda gärningar enligt mig. Jag blir en Konsumtant igen för en tid. Ska försöka ta oss upp till Kickoffen så man lär känna alla nya.
Annars så har vi tränat som vanligt jag och Kicki. har skrivit ett träningsschema till henne så förmodligen kommer hon att ha träningsvärk imorgon,mohahaha.
Har även badat och jag var så smart att jag gjorde kanonkulan vid det grundaste i poolen vilket resulterade i en blödande tå. Inte ok. Jag som reagerar konstigt i krissituationer tror att det är mycket allvarligare än vad jag tror, att jag hamnat i chock och därför inte känner smärtan i det STORA såret. Jag säger lungt och sansat. - Vi måste nog åka, till vårdcentralen alltså!
Alla tittar på mig och bryter ut i ett skratt. men lilla lilla Frida, det är ju bara en lite skråma.
Aaa så kan det gå.
Nu måste vi packa!
Ciao!

paaanik

Ingen snö har kommit, eller jo lite men inte i närheten av det vi behöver. det betyder avbokade gäster och i sin tur inget jobb för oss. timmarna försvinner och rastlösheten sätter sina spår. jag mår psykiskt dåligt just nu. För jag tjänar inga pengar men allt kostar. Jag är sjukt less på att bara träna. att det är den enda ljuspunkten på dagen. jag är uttråkad och oroad för hela Ramundbergets del. Vafan, jag har aldrig befunnit mig i denna sits förut, att stå utan jobb. och jag har satt mig i den själv. Fan också.
Kan det inte bara snöa, snöa som fan i en veckas tid. vi behöver det. Ramundberget. För vi vill ha den där vita äkta varan...

Segdag

Blev förfest hos flickorna i Bruksvallarna och sen villan och Veras igår. hade sjukt trevligt även om jag var nykter, och fan vad gött det var idag att inte vara bakis. Blev inte trött heller förrän vid 2-tiden. Trevligt att träffa allt folk här uppe men jises vad mycket nytt/okänt (för mig) folk det var. Blev gym idag efter frullen, biceps och axlar. sen cardio. Älskar att träna. Fick även prova på mitt nya proteinpulver och fasen så gott det var. det är fan bättre än kylskåpskall banan :)
Annars har vi bara segat, kollat film och sen repris på "våra vänners liv". Sjukt bra serie det där. märks att man blivit äldre när man gillar serier som går på ettan. haha likaså så är ju "Så mycket bättre" ett av mina favoritprogram.Ska gå och sno åt mig lite tacos på Fjällgården snart. är så sjukt sugen på det och vi har ju några tappra gäster här som ska äta det så. Lutar åt en tv-kväll ikväll. alla är så slitna från igår. annars är det ju invigning på Eriksgården. Men vi hinner dit, det är många månader kvar.
Har julpyntat lite idag. satt upp julgardin och stjärna och fixat ljusstaken.

Matbloggstoppen