They call me heartbreaker, I don't want to deceive you..

Dagen började inte så bra kan kan säga. blev väckt av Kicki som undrade om inte jag började kl 6 idag, jo men visst. och klockan var då 5 över. Sprang till jobbet men efter låg vi hela dagen. var inte helt vaken kändes det som.
Lovisa hade även kommit upp och jobbade sin första dag så nu har vi en till frukostpingla :)
Efter jobbet blev det lite konditionsträning på gymet, pallade inte att gå ut och springa då vi har runt -20 grader här. usch och fy. Blev även en sväng till Funäs för lite solning och handling.
Är trött som ett as. Efter duschen har jag bara chillat och även legat en stund på min spikmatta. Skönt.

Min kusin och hennes kille har fått en till son nu i mellandagarna. Grattis till dom, känns skönt att allt gick bra.
Imorgon kommer mina turtuduvor upp. Hoppas bilfärden går bra för dom upp.
Blir skidåkning i övermorn, hoppas på bra väder = inte kallare än -10 och vindstilla, gärna sol.
Sen på nyår jobbar jag endast fram till klockan 15. Efter det ska vi ha trerätters middag här och lite förluva :) Det kommer att bli så kul.

Lite pics från i lördags..

Spiky

Dryyyyyg, skrev ett inlägg för några timmar sedan men internetuppkopplingen försvann så hela inlägget raderades. Får helt enkelt skriva ett nytt.
Min julafton var kul men väldigt annorlunda. var full för första gången på jesus födelsedag. Vi hade sammandträden ett antal gånger i disken under dagen/kvällens gång. hej hej hallå hot shots säger jag.
Slutade kvällen med personalfest i 720. Personalen på fjällgården hade fått två flaskor magnumchampagne som dricks för trevlig service.
Öppnade även julklappar i onyktert tillstånd för första gången. Blev nöjd över allt, trevligt trevligt. fick en spikmatta av mamma.

Gårdagen blev det först jobb på fjälllgården med frukost och sen fonduekväll på brännet. Sen bara chill.
Idag var det frukostjobb sen skidåkning för hela slanten. och vilket oväder vi haft, usch och fy. Ett tag var det sådan storm att man typ inte kom ner för backen. känsla i kinderna var obefintliga. fan vad jag måste köpa en halsduk alltså!

Var på gymet för ett tag sedan, mitt i passet går brandlarmet. det hade börjat brinna i skorstenen i matsalen/restaurangen. det var bara att bege sig ut med alla hysteriska gäster och grinande barn. Nog är det action här allt.
Nu blir det nog lite chill innan vi ska ut och shake the ass på Eriksgården i Funäs.

Nu är det bara två dagar kvar, sen kommer mina älsklingar upp :)


mattan som jag fick av mor


Kicki har stickat ett pannband till mig :)

dan före den stora dagen :)

Sitter här i vår nya dubbelsäng. Medans jag jobbade idag så har Kicki möblerat om i vår rum och skjutit ihop våra sängar till en enda stor. supermysigt blev det, hela rummet.
Var rätt trött idag, började kl 6 igen.
Efter jobbet så blev det lite after ski sedan träning på gymet. är lite smått irriterande att hotellet är fullsatt för då får man inte vara själv på gymet ;P

Det går iallafall superbra på jobbet, jag stormtrivs. alla kockar + andra är superroliga. höll dock på att bli nerslagen idag när jag var supertrevlig och turkos mot alla kockar som kom in vid typ 8. det tycker dom är tidigt och har sitt lilla morgonhumör men då har ju jag redan jobbat två timmar så inte undra på att man är pigg + att man druckit några koppar kaffe då. Men jag kämpar på, glad ska dom bli.
Igår efter jobbet skulle jag skjutsa en kille till Funäs för han hade något betalkort som han skulle hämta där. Då höll jag på att köra på en häst som slitit sig. superläskigt, och fan så man gled på den isiga vägen när man tröck ner bromsen för fullt. ABS, like it does matter! Jo men det är klart att det gör det, men ändå, sjukt nära.

Alla hemma och som man läser om på internet har sån himla julkänsla. jag vill också ha! Försöker och försöker men det går fan inte. Och imorgon kommer jag att jobba hela långa dagen! Fast när vi alla slutar så blir det uppesittarkväll på brännet. Kommer ju att vara lagom mör dagen efter när man ska jobba. men det är det värt. sova kan man göra i graven! haha lite kul att dessa ord kommer från mig, världens mest kvällströtta människa.
Jag kan ju inte luta huvudet bakåt på kvällen utan att jag somnar. Jag och Jesper gjorde ett tappert försök till att kolla på film igår kväll. det slutade som vanligt med att jag somnade, men även han faktiskt. Vet inte hur många filmer jag sett början på nu, lär väl vara ett 50-tal iallafall.

Nu ska jag ringa mormor och tacka för slantarna som hon skickat upp, hon är väl för go hon.

GOD JUL allesammans! Hoppas att ni får det trevligt imorgon, det ska jag ha. jag ska kolla på kalle ankas jul, fast på jobbet ;)
Matbloggstoppen