Sandbank

Gårdagen var riktigt fin här i paradiset den med. Började med ett chins/dips/magepass med support från Simpan. Alltså han är fortfarande rasslig och var mest med på gymmet som påhejjare. Efter frullen hängde vi på balkongen igen då det är någorlunda lä där på förmiddagarna. Innan lunch väntade massagebehandling, eller aa blev mer en spabehandling men beröring är allt bra fint, allra helst med olja. Oxytocinet flödade. Efter massagen fick vi bada jaccuzzi och bastu så det var riktigt nice det med.

Efter lunch började vi vandra mot sanddynerna som ligger nästgård corallejo där vi bor. Där är vågorna superhöga och alla surfare samlas. Var helt galet blåsigt där och är väl alltid det för de hade liksom byggt vindskydd av lavastenar, kryllade av dessa vindskydd. Inget var ledigt för oss så vi knatade faktiskt tillbaka mot stan där det var mer lä, hittade ett riktigt skönt häng med trubadur och allt. Vi blev där tills solen gått ner en bra bit, då hem för att duscha av all sand och sen middag.
Blev både invigning av målarboken och lite kortspel. Nu läsa ännumer i min sjukt spännande deckare som jag köpt. Vi struntar i att öva på att vara ute på kvällarna eller iallafall uppe sent, tar smällen imorn när sjukt många koppar kaffe kommer att krävas. 

Nu morgonlöpning, frulle och beachbuggies

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen