Beautybay

Var på den bästa kräftskivan någonsin i lördags. Hade ju världens tur med vädret och jag misstänker att det var det sista varma för iår, det gör inte mig så mycket eftersom jag är redo för höst nu. Men iallafall så åkte vi först hem till Björn i fagerviken, sen gick vi ner till hamnen där det fanns ett långbord. Grabbarna hade fixat kräftor från Öregrund (dom godaste jag ätit), bakat typ nio pajer både med anjovis och Västerbotten, fixat hattar och sånghäften ja allt som kan tänkas på en kräftskiva fanns ta mig tusan. Och inte nog med det så fick vi sitta ute och äta i solnedgången. Hur rolig kväll som helst med nakenbad och grejer. Igår mådde jag sjukt dåligt när jag vaknade, hade en sån där riktig skitbakisdag. I bilen hem var vi till och med tvungna att stanna till vid vägkanten... Jag tål inte jägermaister och andra shotar med liknande kryddning. Huuua. Efter mycket om och men och extremt stor hjälp av familjen så kom jag och alla mina grejer på plats här i Uppis. Min förmiddag har varit nervös kan man säga. En promenad räckte inte imorse utan tog även en springtur för att lugna nerverna och INGET kaffe efter lunch. Min klass verkar schysst och jag ser verkligen fram emot nollningen nu. Kursen verkar också sjukt intressant så hoppas hoppas det här är rätt nu då. Imorgon är en vanlig dag med endast föreläsningar så väntar "uppdra" på stan" på onsdag efter föreläsningarna då. Bilder från helgen får ni först när vi fått internet i lägenheten, vaktmästaren verkar ju inte ha prio ett här..

hit och dit

Jahapp, sista kvällen med dator sen ska den in på reparation. Den lägger av lite ner den vill så vi misstänker att det är nå vajsing med fläktsystemet. den låter ju sjukt hög också så.
problemet är bara att jag ta mig tusan är beroende av internet. höll på att bli tokig i utlandet men det faller sig väl kanske ganska bra att det blir nu också, när jag är lite "van" att inte kunna gå in + att sen drar ju skolan igång med arbeten och grejer.

packning är vad som sker på mina dagar. och rensning. begav mig ner i förrådet efter frullen imorse och fick ner antal flyttkartonger från 10 till 3. guuud så mycket papper och skit jag hade.
Blev en sväng till dragmossen som var stängd. hmmpf. var bara att vända och åka till Gävle. bilen var ju full av skräp och på söndag går ju flyttlasset till Uppis, då lär bilen vara ren.

har även hunnit med att jogga närmare en mil + gympass triceps och bröst. gud så skönt det är med svensk frisk luft när man springer. slipper man bli toksvettig.gud vad hemskt det är att sitta i lägenheten när allt är nedplockat och det liksom ekar när man säger något. tur att det inte är allt för länge..
Nu läsa lite om nationerna. måste ju bli medlem fort fort.
Imorgon väntar jobb, 14-20 sen på lördag är det rajtan tajtan ute i Fagerviken. som jag längtar..

Home sweet home

Oj det var inte igår direkt. Direkthemkommen från utlandet i måndagsnatt for man till Konsum och jobbade heeela dagen igår. Idag blev det städning av gym, gym, matlagning och sen upprop i Uppsala. Det är många bollar i luften nu. har fixat någon som kan städa istället för mig på Galaxen, pratat med chefen på Konsum, adressändrat hit och dit för att på söndag FLYTTAR JAG TILL UPPSALA. fattar fortfarande inte det. det skulle jag ju liksom göra vid jul, inte nu. ändrade planer och bra är väl det egentligen. så har man det gjort. men nu är det snabba puckar som gäller med packning och grejer.

utomlandsresan var underbar med massa värme, sol och bad. dock så var jag och syrran rastlös efter ca 5 dagar. mycket pga att jag visste att jag hade mycket hemma som behöver fixas. 4 dagar är vad jag behöver för att vila upp mig efter tokmycket jobb. en weekend skulle vara perfekt tidsrymd. synd bara att det är förbannat drygt att flyga.
apropå det så var väl den första kvällen den mest händelserika dagen. Det började med att jag satte mig i ett getingbo när jag skulle vänta på dom andra. både jag och mamma blev stuckna. sen svimmade syrran när  vi var på en restaurang. samma sak hände förra året så det verkar vara nån spänning efter flygning eller liknande. stackars småbarn som satt vid bordet där hon dunsade ner.
efter det drattade morsan på ändan när hon skulle visa stranden och spanska solkusten för oss. I mörkret.

annars solade vi mest. badade i höga vågor en dag och så klämde jag in lite motion.


Matbloggstoppen