silvermedaljör

loppet är avklarat och jag är helt sjukt nöjd. jag slog inte bara förra årets tid utan kom även in under 50 minuter vilket innebär att man får silvermedalj istället för brons som x antal tusen får. kom även bland dom 100 första. Det var ett riktigt skönt lopp som gick så himla mycket fortare psykiskt än vad det gör om man springer en mil här i Uppis. 
 
 
 
eftersom det var kristins födelsedag idag så hade hon fått en liten present av mig. på eftermiddagen firade vi även med tårta som hennes mamma handlat. avslutade söndagen på bästa sätt - med att skriva klart några individuella inlämningsuppgifter och börja tentapluggsläsa lite... herregud så jag gillar Fek A..
 

The day

Äntligen är lite tid funnen och avsatt till bloggande. Sitter i Stockholm hemma hos Kristines mamma i väntan på att Lidingöloppet ska starta. Vi har sovit här av bekvämlighets skull, himla tur har vi för hon bor i ropsten och härifrån går det bussar till loppet kontinuerligt.
Livet rullar på, skolan likaså. Försöker att ta en sak i taget, går inte att klara av det annars. Känns som att jag inte gör mycket annat än pluggar om dagarna. Det stundar tenta på fredag, ångesten har inte kommit än. Förmodligen för att man är nervös inför idag än så länge. Målet är att slå tiden jag sprang på förra året; 56 minuter ca 20 sekunder. Återkommer med resultat.
Så ännu mera plugg i veckan och ännu mindre bloggande kanske.
Har iallfall letat fram något mycket intressant åt er: DAGENS INTRESSANTA

Sjukt kul att dom provat detta pga all hysteri kring potatis och kolhydrater i allmänhet. Cred till dom. Skönt med ytterligare ett bevis på att övervikt oftast INTE ligger i intag av kolhydrater. Inte om man ser till rena kolhydratskällor och alltså inte friterat och sötat.

Min vän Deskjet

Japp, jag har nu äntligen tagit hela klivet in i studentlivet då jag införskaffat mig en egen skrivare. Hans namn är Deskjet F2400 och vi får se hur länge han är med mig då han är funnen på blocket. There is the place to be om man vill göra fynd. Tierpare är han också, men vi verkar ju vara gjorda av stål så det är nog inga problem ;)
Om man skulle sammanfatta min dag idag så blir det med tre ord - träning, plugg och telefonsamtal. Har hunnit med både gym + zumba, skrivit grupparbete så tangenterna glödde och pratat med olika folk i luren så att jag ett tag trodde att örat blödde. Haha så jag fick till det nu :P
Nu måste jag sova! Ciao!

Matbloggstoppen