thoughts

Jag tänker ganska mycket. ibland för mycket tror jag. för någon dag sen började jag fundera över människor och deras beteenden. vad som gör att man blir/är snäll. vänlig och oegoistisk.
t.ex kristna eller andra troende människor är ju vänliga för att komma upp till himlen. men är dom det för att dom måste? när dom låter andra gå före in på bussen tänker dom då "fan vad jag är less på det här men jag måste". eller är det bara vänliga människor som blir troende?
Isåfall är ju dom religösa dom mest falska människorna..
och blir man mer egoistisk om man haft en tuff uppväxt. en liten kille med utländskt påbrå kom in med sin lillebror på konsum. dom hade pantat burkar för totalt 14 kr. han köper en godispåse för 7 kr. men sen ger han inte de resterande 7 kronorna till lillebrorsan utan bara 6 för att själv kunna köpa ett tuggummi i automaten också. så lillbrorsan har ju då inte råd med en godispåse. är dom så egoistiska för att dom haft en hemsk uppväxt?

ja som sagt ibland kanske jag tänker för mycket.
imorse skulle jag ju gymma. försov mig så det blev lite högskoleprov istället. gymmade efter jobbet istället. gött som fan. shiit vad jag älskar styrketräning.
ciao!

det doftar vår!

Det var tungt att kliva upp 6 imorse eftersom den egentligen var 5. undra hur länge man kan köra på det där...
Sjukt jobbig dag, vi var en man kort hela förmiddagen. Jag fick inte lunch förrän vid 13 och innan dess var jag som en markatta. jag känner hur orkeslös jag blir och lättretlig. måste fan kolla upp det där, varför blodsockret sjunker så fort. äter ju bra grejer liksom.

Gick ut och sprang efter jobbet. det luktade vår. som dom första fotbollsträningarna man har på gräs i början av säsongen. ghaa, jag saknar nog fotbollen lite grann.
Efter det har jag lagat mat sedan gjort två gamla högskoleprov. Går bättre och bättre. Snart har jag kommit till det stadiet att jag skiter i hur det går.

Har fortfarande inte Big brother kanalen (kanal 11) så ikväll kollade vi på "Nu blåser vi Sverige" istället. sjukt kul program, ungefär som "Ballar av stål". Nu blir det sängen och sen upp med tuppen imorn för att hinna gymma innan jobbet. Guuud vad jag längtar tills jag är ledig nu.

BB forever in my heart

En liten del i mig dog för ett tag sen när Henke berättade att vi inte har big brother kanalen ( läs kanal 11, men man kollar bara på den 1 timme om dagen, närmare bestämt 22-23) längre. skit, den var bara här på prov så nu har vi den ej. Och om mindre än en timme så börjar skiten.
Fick panik och ringde Telia, så nu har jag skaffat mig nåt abonemang för 89 spänn i månaden så att jag får kanal 11, 3 månaders uppsägningstid så det är väl bara att säga upp sig nu då redan för BB är ju slut om ca 2.
Nej men skämt åsido så kanske jag inte hinner få några nya koder innan kvällens program eller ens innan helgen eller tisdag. det är way to much time.Annars har jag jobbat idag, efter det blev det en promenad och sen mat hos mamma. gött med kött :)
efter det har jag bara chillat och det kommer jag att göra resten av kvällen med. börjar 8 imorn så ska väl inte gå och lägga mig allt för sent.
ciao!
Matbloggstoppen