.

jag vet att man inte ska säga det men idag skulle jag fan kunna säga "jag ska aldrig mer dricka alkohol".
Denna ångest jag haft idag är sjuk. ett tag mådde jag så dåligt att jag inte ens ville ta mig ut i solen.
blev lite bättre framåt kvällningen så då åkte vi till kära sandbankarna och grillade.


herremingud vad man bor bra till ibland.

gårdagen var riktigt nice. var med Linnea på Tierps Arena. som otur var så var det ju dåligt väder. jag började frysa så förbaskat så vi blev inte kvar många timmar. efter velande fram och tillbaka om vi skulle åka tillbaka till Arenan/öltälten på kvällen eller åka till uppsala för att gå ut eller gävle blev det tillslut Gävle. Rolig utgång med både besök på Berggrenska och Söderhielmska. MEN som vanligt var jag föör full. tycker ju inte det då men sen nu idag.


möhippa?

snodde kort ifrån Linnéa också..vila i frid

Karl-Åke Forsbergmammas sambos pappa somnade idag in efter tuffa år med cancer.
Han är på en plats utan smärta och lidande nu.
det har varit så mycket död på sistone.

har jobbat klart och är ledig två dagar nu vilket ska bli SJUKT skönt. jag är så trött och less. ska bli så himla skönt att åka till Malaga och bara vara i en vecka sen om 16 dagar också. har tackat ja till utbildningarna idag och även sökt CSN-lån. nu jävlar är det allvar. jag som är ett planeringsfreak tycker att det är bra drygt att inte veta exakt vad som händer med mig i höst.
Nu lär jag hoppa i säng för imorn väntar drag race. försöker att inte ha för höga förväntningar, vet att det inte slutar bra då.
natti natti!

väderprognos

Kom på idag att min senaste år har handlat och påverkats sjukt mycket av vad det är för väder och klimat.
Det började ju med att vi åkte upp till Ramundberget redan i November i tron om att det skulle bli som året innan (fullt med snö redan i oktober som = mycket gäster) resultatet blev dock

"paaanik

Ingen snö har kommit, eller jo lite men inte i närheten av det vi behöver. det betyder avbokade gäster och i sin tur inget jobb för oss. timmarna försvinner och rastlösheten sätter sina spår. jag mår psykiskt dåligt just nu. För jag tjänar inga pengar men allt kostar. Jag är sjukt less på att bara träna. att det är den enda ljuspunkten på dagen. jag är uttråkad och oroad för hela Ramundbergets del. Vafan, jag har aldrig befunnit mig i denna sitts förut, att stå utan jobb. och jag har satt mig i den själv. Fan också.
Kan det inte bara snöa, snöa som fan i en veckas tid. vi behöver det. Ramundberget. För vi vill ha den där vita äkta varan..." 2010-11-29

kanske påverkade det här mig att jag inte blev peppad inför en säsong. dålig ekonomi gör ju en deprimerad.
under tiden jag iallafall var i ramundberget följde vi väderprognoserna varje dag. när vi väl fått snö så handlade det mest om att veta hur många grader det var om det var möjligt att åka längdskidor. träningen inför tjejvasan hade ju börjat. vilken valla passade, snöade det?

"köldchock

Imorse klev jag upp kvart i sju för att åka och klippa mig, aa alltså jag skulle ju hinna äta frukost och åka dit :P men det var värt det för jag var långhårig som en jag vet inte vad. Iallafall så var det -24 ute. Tyckte synd om Örjan som gnällde till lite precis innan han startade. Både kopplingen och växelspaken var typ fastfrusen. trodde jag skulle slippa det här när jag åkte hem ifrån fjällvärlden, men icke.
Blev lite småsur då jag packat en väska med längdkläder för att ta mig några varv på Vegavallen i Tierp efter klippningen (aa klippte mig på en salong i tajerp men fortfarande hos kära Ida)
Gav inte upp hoppet förrän när vi var klara och jag frågade nästa kund om hur kallt det var när hon åkte hemifrån, - runt minus 24 var hennes svar..." 2011-02-15

Lite senare hoppades man på sol varje gång man såg en prognos soltokig som man är. var skitsur varje solig vårdag som jag var tvungen att jobba och lyckan var oändlig då det var fint väder precis heeela veckan uppe i ramis.
höll på att bryta ihop sen nu i juni när typ dom enda fina sommarveckorna var och jag jobbade typ 55 timmar på båda. blek blek blek. tittar jämt om solen möjligtvis ska skina när jag väl är ledig. ibland har jag tur men det har varit otroligt få stranddagar för mig den här sommaren. Kan trösta mig med att vi ikväll ska boka flygbiljett till Spanien/Malaga ikväll till v.33
vädertjatet avslutas med att jag sitter och lusläser prognoserna igen för att få bekräftat för mig att det INTE regnar på lördag. ska på dragrace och dom kör ju inte om det är för blött. likaså så är det väl lite roligare att kolla när solen skiner. det är då humöret är på topp.
har alltså ledig helg och det förtjänar jag eftersom hela mitt ansikte gör uppror mot allt jobb genom att sända ut sjukt mycket finnar. inte fagert.
Matbloggstoppen