lycklig för jag är lycklig!

För det första så hade jag en riktigt bra födelsedag. försöker tänka på om den var bättre än förra årets och det är den nog då jag är friskare i år och då kan uppskatta allt på ett annat sätt.
+ att jag hade världens bästa väder, sol + vindstilla. hann dock inte ut i backen då jag slutade kl 3 (liften stänger 4). Men jag satt och solade med en bärs.
Fick sjukt fina presenter, en klocka av kicki + anmälningsavgift till vårruset sen en mp3 full med bra musik som mina älsklingar lagt in, bara bra musik som kommer att få mig att tänka tillbaka på ramis. fick även groddar. Har tjatat om att vi ska ha det på frukosten hela säsongen men dom vägrar beställa så nu fick jag en låda så att jag kan odla hela sommaren på gräsö :)

Söndagen tillbringades i Funäs med tre filmer i soffan typ och pizza.
Idag har jag varit riktigt glad. Började dagen med frukost med manligt sällskap på fjällgården, sen var jag duktig och deklarerade. efter det satt jag i solen hela dagen i mina nya solbrills, ett par wayfarers i leopardmönster. läste lite bok och chillade. Åkte längdskidor för sista gången till klinken 1,2 mil. Sög in alla fina vyer och sparade dom i mina tankar. Blev lite bastu och bad med brudarna sen blev det skafferitömning till mat. mackaroner med makrill i tomatsås och keso. jävla bra träningsmat.
Nu blir det powernap sen en sväng till brännet för VIP-fest. starten på den här galna partyveckan här uppe.
Se yya!den lila är min :)SMB by night, fylla och fight!

Började veckan med två lediga dagar som tillbringades i Östersund med en väldigt hygglig och söt kille. Vi lagade mat, drack vin, såg på film och sysslade med annat mys.
Riktigt trevligt.
Har dragit på mig en förkylning nu igen, den kom efter loppet. Men konstigt nog så har jag inte känt av loppet på något annat vis i kroppen. Lite surt då man alltså hade kunnat ge mer, fast benen var lite spaggetti när man kom i mål.
Tjejvasan nästa år!
De andra dagarna har jag jobbat på, sådär lagomt omotiverad. Ska bli skönt på ett sätt att få ett litet avbrott och sedan komma till ett nytt jobb med nya rutiner.
Slutade kl 12 idag, strålande solsken så jag gav mig ut i backen, är kanske sista dagen man kan åka idag.
Världens bästa förhållanden, solsken, vindstilla, lite folk och slutligen en blandning av nypist men ändå mjuk snö. ultimat!
Satt och solade en sväng på brännets balkong sen, bättrade på linnebrännan lite, tihi!

Körde av ett pass på gymmet sen kom brudarna så badade vi med Pelle och Bagis, sen bastade vi och gjorde ansiktsmasker. riktigt mysigt och trevligt :) Pratade även om allt trevligt som kommer att hända i sommar.
Hoppas hoppas att jag får ledigt vid peace and love så man kan besöka jippot.
Nu blir det sängen, vill inte försova mig ytterliggare en dag denna vecka..


Tove och Fellie :)

Men ej skiljas från vännen sin utan att fälla tårar!

Inte många veckor kvar nu. fler och fler börjar åka hem och man får det verkligen bevisat för sig hur jobbigt det är att ta farväl.
I måndags åkte vår hovmästare hem så på söndagen åkte alla upp till tusen för att grilla. vi satt där i solen och solstolarna och njöt. helt sjukt vad länge solen stannar uppe där på toppen. Spelade även lite kubb.Häromdagen åkte Konrad hem som har blivit lite utav en idol och nära vän till mig. Han tog sin husbil och hundar för att fara vidare i sverige på hans landetruntresa. Sjuk svårt att inte grina och känna vemod när vi skulle säga hejdå och jag insåg verkligen hur jobbigt jag kommer att ha det om ca två veckor.
Denna säsong har varit sjukt bra och de "gamla" som jobbar här säger att vi varit den bästa personalstyrka på 10 år. that´s great.
Tvivlar på att det blir sämre nästa år.

Imorgon är det dax för Fjälltopploppet. 2,6 mil på skateskidor. Kommer gå great. provade nyss att skata för första gången och det gick ju kanoners, innan har jag bara kört klassiskt.
Vi är fyra tappra restaurangmedarbetare som ska kämpa på där ute i spåret.

Ikväll blir det Titanic med b-rudarna :)

wish me good luck!
Matbloggstoppen