vårdande viktoria

Vaknade när det var ljust idag, mycket märklig känsla. Har inte gjort det på väldigt länge. Ska jobba på Tusen idag, vår kära toppstuga. Då får man åka skidor och lift till jobbet, jippie. Har inte stått på ett par slalomskidor på säkert två veckor, hu, hur gör man?
Efter det blir det lite träning sen jobb på Brännet. Nån stand up-kväll nu igen. Trevligt att få jobba service.
Gjorde ett test på internet om vad jag ska utbilda mig till. Det stämde sjukt bra in på hur jag känner just nu inför utbildningar. För en gångs skulle vet jag vad jag vill här i livet. Synd att ett år är så förbannat kort. man ska ju hinna göra så himla mycket. Utbildningen får helt enkelt ligga och vänta ett tag, men då kanske jag hinner känna mig ännu säkrare och hinner tjäna ihop lite pengar så att man slipper leva som en kyrkråtta.

Du Blev Vårdande Viktoria:
Det ligger helt rätt i tiden nu att utbilda sig inom hälsa, friskvård, sportmedicin, naprapati, kiropraktik och så vidare. Samhället blir allt mer stressat och sjukskrivningarna är många. För dig som vill arbeta proaktivt med hälsa och vård finns områden att täcka upp. Läkarkåren behöver utökas och allt fler väljer utbildning utomlands som ett alternativ till sina läkar- och friskvårdstudier.

Nu blir det frukost på fjällgården, ha en bra dag!

Ibland vill jag faktiskt ha det lika lätt som alla andra..

En vecka igen nu då. Ska köra ett snabbt sammandrag.

Tisdag:
Färd mot Sundsvall. Gick rätt hyffsat med tanke på att jag sov typ under de hela 4 timmar vi åkte. Flott hotell. Fick semla som fika efter att vi checkat rummen och provat sängarna ;) Jag fick vara rumskompis med Niklas då turturduvorna prompt skulle sova tillsammans. Gick bra öven om Niklas var rädd där ett tag när vi skulle sova :P Gick på matmässan, sjukt mycket mat överallt som skulle smakas. Men vi höll oss eftersom middag väntade senare. Jag fokuserade på vinerna istället. Sen bubbel + mycket god buffé/dryck. Somnade ovaggade.

Onsdag:

Gick upp tidigt för att hinna sola innan frulle. Dusch + mycket god frukost sedan. Dock inte lika fin som vår på fjällgården må jag säga. Sen blev det fönstershopping på stan. Otrloligt fin och mysig stad. hittade massor men ville inte köpa något då jag måste spara pengar. Åkte hem sen. Alltid underbart att komma upp till Ramundberget.



vårt hotellrum

Torsdag:
Jobb + jobb på nattafterski. Lite folk, fattar inte varför. typ inget drag heller.

Fredag:

Jobb, sen begav sig och och Felicia upp på berget med längdskidor. Gick sådär kan jag säga. vi drog på varsin vurpa när vi skulle hoppa av liften. Det stod två gubbar och tittade roat på och kläckte ur sig. "Fan, man skulle haft en kamera nu". Blåste som fan, jag hade varken mössa (hade pannband) eller halsduk. Trodde att vi skulle dö av lycka när vi stakat oss fram så vi såg Össjöstugan. Åt våffla, värmde oss vid brasan och kissade på dass. Sen bar det av hemmåt i den jävla blåsten igen. Fyfan säger jag. det värsta jag varit med om i längdskidåkning.

Lördag:

Jobb. Hade en deppdag. Gick och tränade så mådde jag bättre helt plötsligt. Gick på afterski. Sen pizza i Funäs och melodifestivalen hemma på Lilla personalen.

Idag har jag jobbat sen varit på massage. Sjukt skönt. Avslutade med cardio på gymet. Nu blir det bara chill. Naturligtvis har vi kollat en herrans massa på OS varje kväll, i kuddrummet, på 720 och hemma i soffan. Så är mitt fjälliv just nu här uppe. Vi har även fått en jävla köldknäpp igen, men jag är inte bitter.

Nu blir det dusch!

Ciao!



En spricka i den vackra fasaden..

Söndag idag då. Ska ju vara en ångestdag igentligen då man allt som oftast dricker på lördagkvällen och alltså är bakis idag + att det idag är alla pars dag. MEN jag mår inte dåligt idag.
Kan bero på att jag fortfarande var väldigt påverkad när jag gick till fjällgården för att jobba frulle idag. Och sedan när jag gick hem efter lunch så somnade jag och vaknade inte upp förrän halv 5 typ, Ooo crap, missade en väldigt fin skiddag, bara -3 grader, vindstilla, strålande sol och jätte mycket snö i backen :)
Men förmodligen kommer dessa dagar bara bli fler och fler så jag är inte bitter.
Blev även bjuden på middag av min kära rumskamrat Lill-danne på Völleriet som ligger i Bruks. Skönt att få komma iväg lite och få service och goood mat.
Efer det blev det os-mys nere i kuddrummet med storbildsskärm med några homies.
Så även om jag inte har en pojkvän så har jag haft alla hjärtans dag mys :) Det är det jag menar, kärlek är skit.

Dagen efter brukar jag alltid känna mig som världens ensammaste som vill ha en som bryr sig om en och tar hand om en. Men idag har lite framgång kommit, Jag vill inte ha mys idag. Jag klarar mig bra utan det. Fuck, så skönt!

Vet inte när jag skrev sist men gårdagen blev iallafall superlyckad.
Jobbade först frulle sen när jag kom hem blev det storstädning och så gjorde jag iordning potatisgratäng.
Skulle egentligen ha gymmat men jag blev så grymt sugen på att åka längd för solen sken och det var inte så värst kallt. Sagt och gjort, begav mig ut och ångrade mig inte en sekund. Även om jag åkte 1,4 mil, fick kramp i ryggen(upptäckte en muskel som jag inte visste fanns) och fick spaggettiarmar tillslut.
Efter det blev det afterski och sedan middag på stora personalen med trevligt folk.
Bagis hade gjort iordning zoo-shot som hade sjukt äcklig konsistens. Men ner gick dom och det blev kanske för många.
Party på Eriksgården sen hem och däcka i sängen. Var sjukt jobbigt när klockan ringde imorse.

Imorgon blir det jobb sen på tisdag sticker vi till Sundsvall för lite krögarmässa, god mat och dryck och boende på hotell. Sweet att äta frulle som man inte själv gjort iordning :)
natti!
Bilder från igår kommer upp snart men hittade iallafall denna söta bild på en sjukt packad bagis och en övertaggad Frida!

Matbloggstoppen