Två dagar i paradiset

Sitter avdankad på vår mysiga lilla balkong, vårt boende här på Gotland är awesome. Världens mysigaste pippihus. Idag började vi dagen med en löptur och sen TABATA. Även Elina var med på TABATAN, så så kul. Riktigt behaglig temperatur att springa i även om vägen var lite småtråkig, önskar så att jag visste vart spåret är.

Efter frulle väntade biltur till Bungenäs regemente där man får låna militärcyklar och cykla runt på halvön där. Hittade på supermysiga ladan där det var konstutställning och lunchmatsal

Mamma blev lyrisk
Kakelugnar där de bränner konsten

Vi lunchade på stranden helt ensamma, så underbart men lite märkligt när man är och turistar. Vi badade också och det är fan det varmaste vatten jag badat i i år, lätt 25 grader. var ju långgrunt men ändå. Sånna fina vyer med, över kalkbrottet och havet här.

Sen bar det av till RUTE och stenugnsbageriet där, var ju tvugna att prova den berömda stenugnspizzan. Så himla mysigt och gott. Alltså älskar alla restauranger och miljöer här.

Gårdagen var inte pjåkig den heller. Väl framme i visby letade vi reda på boendet och fick checka in och få nycklar direkt trots att det skulle ske efter 15 egentligen. Sen packade vi med kylväska, lunchade på stan, hittade cykeluthyrning och hittade ett poolbad tillslut. Jag och Elina simmade 1000 meter i den supervarma poolen, så skönt att svalka skallen. Och typ världens bästa lugna träning ju.

På kvällen fick jag prova Spring roll bar, en restaurang där man äter färska vårrullar och liksom rullar sina egna rullar, det fanns fläsk, räkor, kyckling, biff och halloumi. Jättemycket olika färska grönsaker. Sen supergoda såser såsom nån sötsur jordnötsvariant, jordnötssås, sweet chilisås, sojasås, limesås. Så fräscht och gott. Sen knallade vi ner till hamnen för att kika in bratzen med deras fina bilar och båtar, ett spektakel i sig, det hade säkert varit superkul när man är 18 år. Vi hittade på en riktig solnedgång

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen