Första dagarna "on the other side"

Ligger nerbäddad och värmer fötter och resten av kroppen på Simon som kollar film på tv.
Vi är helt slut efter lång dag på outlet. 

Resan igår gick bra men det är allt bra drygt att flyga så länge. Hann iallafall kolla på "en man som heter Ove" och börja läsa i sista boken av Jens Lapidus.
Flyget kom i tid osv. Men sen var resan från flygplats till hotell olidlig. Här i US verkar alla ta det "manana manana" tog säkert 2,5 för att alla jobbar i slow motion. Dock bra för Fridan som får öva på tålamod.
Men att sitta fast i new York trafik när man heldt bara vill lägga sig och sova är tufft. Försökte hålla mig vaken, simon hade kirrat sallad åt mig tills jag kom. Vi gick på nerlagda rälsen sen tillät jag mig själv att somna runt 21. Och jädrar så länge jag sov. Vaknade vid 3 för att jag var kissnödig, van med den tiden hemifrån om man tänker antalet sovda timmar. Men sen hade jag inga problem att sova till 6. Då blev det gym nere på hotellet.


Axelpass med bästa Simpan, spontan-satteihop och körde ihop. Något vi inte gjort på allt för länge. Det var kul. Avslutade med cardio, sen tog vi trapporna upp. Vi bor på 30:e våningen så ca 460 trappsteg upp. Känns i vaderna nu.

På frukostbuffén har du havregrynsgröt, alltså är kär. En enda gång har jsg varit med om att hotell serverat havregrynsgröt på frukostbuffén. Svinbra gällande min reverse diet iallafall.Jäkligt gött med lite frukt och nötter, hittade även på keso.
Sen väntade Outlet i woodbury, jäklar så vi hittat grejer. Så kul att köpa fina märkeskläder till lågt pris. Love it. Hela dagen har vi gått. 18 000 steg har vi skramlat ihop.


Avslutade kvällen med italiensk restaurang, kyckling och risotto för min del, sen en sväng runt time square.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen