Dag 2 - top of the rock och central park

Står och trampar lite på cardiomaskin, då passar blogg bra. Idag har vi styrt kosan mot top of the rock. En våning med över 70 våningar så att man kommer ovanför hela new York och får se allt i 360 grader. Inte lika poppis som empire state building så att man slipper kö.


Först time sqaure i dagsljus.

Hittade på m & m butik som säljer på lösvikt.
Det är synd att det är grått och kallt, dock inte så kallt som hemma då. När det blåser är det hemskt men nere på backen är det okej.

Benen värker efter 2 dagar med mycket gång, då spelar det ingen roll vad man har för skor. Även om jag har mina nya älsklingar.
Hela kroppen känns faktiskt, vet inte om det beror på jetlag eller att den bara önskar vila. Var iallafall superskönt att köra lite chins och dips här på gymmet nu. Man tager vad man haver, gymmet är inte alltför utrustat.


Mitt chinsräcke

Ett löpband med handtag fick agera dipsställning.
Skönt att prova att man fortfarande kan. Tror dock att vila från gym kommer att göra sitt. På måndag ska vi besöka riktigt byggargym och då är det genrep för fitnessfivetävling som gäller, är så peppad.

Min reverse diet går fint. Är helt fantastiskt med gröt till frulle. Till lunch blev det Caesarsallad och till mellis nu innan träning provar vi hälsoutbudet i new York. Hittade en hälsobutik med sjukt fräscha sallader och chiapudding gjord på kokosmjölk. Ägg till det och proteinhalten är säkerhetsställd


Nu väntar dusch och sen middag på båt runt frihetsgudinnan osv. Mys mys


Hann med en kort sväng i central park, ska gå längre på söndag, där fanns ju massor.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen