En ren lördag

Alltså så värt när helgerna är fina. Jag blir så mycket piggare och försöker vara ute mycket.
Fredagen var ju lite halvjobbig, dels för att det var efter torsdagens nedstämdhet och det var svårt att ladda om för fredag och ytterligare arbetsdag faktiskt. 
Men på kvällen väntade discopass ihop med Simpan, så glad över att han kör dom här brutalpassen med mig. Dom är jobbiga, man måste vara skärpt och peppad och det är himla händigt när man får hjälp i vissa övningar. Kände av både vilan på torsdag plus den smörgåstårta jag ätit och hade mer energi än vanligt för att vara fredag faktiskt.
På kvällen slängde vi ihop den där supersmarriga kanelbullekladdkakan jag lagt upp recept på.


Apropå laddning eller inte så har jag ju sedan tidigare konstaterat att jag inte funkar bra av shitload. Mina träningspass på söndagar brukar verkligen inte klassa att kvala in till historiens bästa, snarare de sämre som man helst vill glömma. Jag blir en zoombie, hungrig, otrevlig och svag sådan. Förra söndagen tog priset och jag pallade verkligen inte många reps i varken chins eller dips. Min kropp var så tung och kändes inflammerande och värkande, jag blir verkligen sockerbakis efter fridagar.
Den här veckan har jag därför provat att spara dem till söndagen och behärska mig. Haha låter helt vrickat men det är så lätt hänt att det blir för mycket just för att det är lördag.
Alltså träningen imorse gick så mycket bättre (samma pass som förra söndagen)


Viktade chins och dips. Gick så jävla bra idag. Plus cykelintervaller i 30 min.

Vi hade alltså mysfrulle idag istället för igår. Provade att rosta Under vårt taks paleomüsli, den blev så himla god. Yoghurt med frukt blev det också, Wasas surdegsknäcke som är såå himla gott och sen mitt glutenfria bröd. Ost och leverpastej, I lööööv frukostmat.
Eftersom att det här var ett sånt vinnande koncept blir det nog samma nästa helg. Jag ser på lördagen istället som en dag när rena livsmedel äts men i lite större mängd. Jag sover så mycket bättre, har inte ont i magen och vaknar upp så pigg, stark och fräsch. Yes. Socker och mjöl är fan inte bra grejer i för stor mängd.

Samtidigt lades tid till matlagning igår, gjorde min blomkålspizza med sockerfri pizzasallad och hamnar på samma macros som en vanlig middag. Så himla gott och smakrikt.


Sedan hade jag provat göra en rawcake med jordnöt, kakao, kokos och banan. Den blev så god och bra.


Innan det hann vi med både träning och sen ett besök i skogen, fick med mig Simpan. Vi hittade svamp direkt. Den fick toppa pizzan sen.
Idag har förutom träning varit på kalas hos brorsan, där väntade en massa bakverk.


Nu ladda upp inför kommande vecka med lite persisk mat. 

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen