SnurrFrida

Alltså vilken förvirrad dag jag haft, eller det är några småsaker som beror på att jag har lågdag - totalt 23 g kolhydrater i omlopp. Som att jag helt plötsligt inte kommer in i min telefon för att pinkoden inte funkar när jag startade den. Vafan, jag har ju inte bytt kod.? Inser sen att jag försöker låsa upp med min knapplåskod. Garv.

Den här veckan har verkligen varit varierande och kul på jobbet. Fasiken så jag trivs, och tiden har gått så fort. Sån lyx att få jobba med sina intressen, helt klart.
Blev ingen film för mig igår, allt blev så framskjutet och jag insåg att jag hade lite saker att fixa hemma. Sicken tur också för att det visade sig att de kom igång med rullen sent och att den var lång och seg.
Jag märker också att ju närmare tävlingen jag kommer så är all tid dyrbar. Posering, posering,posering säger jag bara, har både nött igår och idag.




Det börjar släppa på benen nu, sakta men säkert. Idag körde jag plyo på lunchen och det funkade verkligen bra. Älskar det för att det är så jobbigt och mjölksyrabildande. Det var också riktigt skönt att få ett långt break mellan träningstillfällena nu, min kropp behöver det och mina ben känns allmänt trötta. Mina steg upp i trapporna på centralen är inte snabba kan jag säga, mör är bara förnamnet.
Något som alltid händer mig när jag går ner i vikt är att jag domnar bort i benen, på en gång. Att sitta på pendeln är en pina, funderar starkt på att ta med mig en kudde. Att sitta på jobbet är också riktigt jobbet, försöker att varva med att stå upp men det är tungt det med. Mina stackars små ben.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen