Dag två eller tre egentligen

Dag nr 2 på denna fantastiska resa, kan inte annat än tacka mig själv för det här påhittet. 
Det är sån behaglig värme här, som en riktigt bra svensk sommar. Poolen är också schysst i temperatur. Luften är torr och inte alls sådär tropisk den kan vara utomlands när man typ inte kan andas. Vi sitter nu i foajén som är precis som ett vardagsrum efter intagen supernice och god buffé. Den är riktigt bra och var inte alls som igår, variation gillar vi. Finns massor av sallader och grejer att välja på för att få till en näringsrik måltid. Alltid massor av fräsch fisk, kyckling eller nötkött. Me like.




Startade morgonen med en löptur innehållande backintervaller, ett sant Lifesumpass.


Den här vyn liksom

Det var lite halvmolnigt på förmiddagen så vi beslöt oss för att spela tennis.


Blev massor av sol och bad sen. På kvällen väntade ett 21 minuters BODYpass. Det var svettigt men smet in till Simon på gymmet sen och körde en veva TABATA med.


Gårdagen provade vi ju på cirkelfys sen körde jag vattengympa med mamma. På kvällen blev det bröstpass á la reseversion av Amanda. 



Att få träna till det här liksom.

Det är galet så många som tränar här, från morgon till kväll är gymmet fullt. På springturen mötte jag bra många, passen är fulla. Det är så skönt att få en gång vara den normala och de som inte tränar är de som är udda.
För mig är det här det perfekta sättet att semestra på, ha bra tillgång till aktivitet, även sol och bad, läsning och god mat. 


Efter god middag igår tog vi en sväng ner till ett av alla köpcentrum.

Imorgon väntar yoga, massage och ett besök ner till stranden.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen