Presentation och skräddarsytt kostschema

Äntligen kom så artikeln ut som jag knäppt kort till och använt i headern. Jag har väntat med spänning sen den skrevs, artikeln där i slutet av mars/början av april. Det är alltså därför det står att jag är student, det är jag ju inte längre.

För er nya läsare som dyker in så hälsar jag er hjärtligt välkomna. Det här är en blogg fylld av mat- och träningsfakta, sådant jag anser är intressant och relevant. Det finns över 100 recept på både mat och alternativa godsaker. Det är nämligen så att jag äter på ett särskilt sätt enligt vissa, min mat innehåller inget gluten eller socker, istället är den fylld med vitaminer och mineraler (frukt och grönt), proteinrik och innehåller rätt sorts kolhydrater (rotsaker, ej syntetiskt framställda grejer). Det är inga konstigheter menar jag.
Utesluter man hel- och halvfabrikat plus pasta, couscous och vitt ris och istället lagar mat från grunden så är man i hamn.
Det är nämligen så att kosten är oerhört viktig för oss för att vi ska fungera på bästa sätt, nå våra mål och orka prestera.
Ni tankar väl inte era vanliga "bensinbilar" med diesel?
Alla har vi olika mål här i livet, mitt fokus just nu är att prova på kroppsbyggning. Jag har flera år bakom mig med styrketräning på gym men har samtidigt hållit på mycket med konditionsträning då jag tycker att det är fasligt kul. Tävlingar i konditionens anda är flera - bara det här året har jag sprungit en halvmara, gjort klart en tjejklassiker och vunnit ett triathlon. Nu vill jag prova på något annat. Jag är nu inne i uppbyggnadsfasen vilket innebär att jag håller på att äta upp mig (äter MYCKET mat) och träna styrketräning för att få mycket muskler som jag sen ska skala fram i vår. Följ gärna min resa. Vågen visade denna vecka på +0,4 kg.

Eftersom att jag har ett så stort matintresse är jag ganska insatt och hjälper gärna andra som tycker att detta är en djungel. Det gör jag genom att skapa och sälja kostscheman anpassade efter preferenser, mål och önskningar. Min syster gick från ett BMI om fetma till normalviktig från januari 2013-juni 2013. Ett viktras på ca 20 kg.


Min mamma åkte in på sjukhus med känningar för bröstet, efter det gjorde vi ett kostschema till henne. Från oktober 2013-mars 2014 hade hon tappat 15 kg.


Men även annat kom på köpet. Hon fick lugnare mage, mindre uppblåsthet och ett mindre sötsug. Dessa saker som jag värderar högst och blir evigt tacksam vid uppföljningar av klienter där just dessa tre fenomen ofta dyker upp. Ger du magen det den behöver så kommer den inte att trilskas med dig. Det behöver inte handla om att du ska gå upp eller ner i vikt. Kanske behöver du bara komma på banan med vad som är "bra" mat.
För mer information om dessa kan du läsa under fliken "om" högst upp.

Jag håller också en del föreläsningar på olika stora företag. Beroende på vad som kan verka intressant och relevant för er så sätts föreläsningen ihop. En jag hållit några gånger är Brain food - kostens betydelse för dina prestationer på jobbetPriset varierar från 1000-2000 kr beroende på om man väljer en färdig ihopsatt eller om jag ska forma en ny. 
Detta är något som kan göras på eftermiddags-/kvällstid då jag jobbar på dagarna. Läs om hur ni kommer i kontakt under fliken "om" högst upp.

Annars innehåller min blogg olika träningsupplägg, ett tema som är återkommande som heter "dagens intressanta" som tar upp både tränings- och kostnytt ofta från forskarvärlden fast i förkortat format. Min blogg handlar även om privata-Frida så det får man också ta del av. 

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen