Sorg i mitt hjärta

Vilken sommarvärme som kommit. Det märks att det var ett år sedan för att det blir så jobbigt varmt hela tiden. att lyfta tunga saker, prova kläder eller för den delen - att träna blir så otroligt svettigt och jobbigt. Men så kommer jag på mig själv mitt i klagandet att det är ju över 20 grader och så kommer det ju att vara hela sommaren, förhoppningsvis. Bara att vänja sig alltså, även om Friskis luftkonditionering lär ligga i toppen av de sämsta. Jag tror också att det här är det varma som kommer att vara i sommar, sen blir det skit. brukar alltid vara så att det är en fin period bara. Lika bra att hålla sig ute då alltså. Jag har nog tillbringat de flesta timmarna av den här veckan utomhus.
Jag sitter just nu i min nyinköpte solstol och njuter av sol och värme, den fick bli min tröst efter besiktningen av Örjan.
 
 
Det gick inge bra på besiktningen. Ett tag trodde jag att det skulle gå, men när det rostat sönder upp igenom golvet i baksätet så började mina förhoppningar att dö. Det blev fyra ganska stora saker att åtgärda tillslut. Jag var nästan nära på att börja gråta. Min kära bil. Jag ville så gärna berätta att jag bara ska ha den till jobbet ju, jag ska inte köra runt med folk som kan kliva igenom golvet. Men det bryr ju sig inte dom om såklart. säkerheten före allt. Men jag vill inte skrota min vän. Jag kommer att tro att det går att laga den tills jag pratar med simon ikväll och han försöker övertyga mig om att det inte är värt det. Det är inte bara att lämna ifrån sig den, den är ju min. 
Nä, just nu är det tungt.
 
 
Inhandlade även lite blommor och tomatplantor till vår baksidan. Nu är den fulländad, så himla fin.
 
 
Eftersom att Elina gillar rosa och jag lila så fick det bli en fusion.
 
 
Imorgon stundar det syrianska bröllopet vi ska på. Det ska bli så himla spännande och en otrolig upplevelse. Även om det inte är jag som ska gifta mig så känner jag mig som en prinsessa. Vi ska nämligen få bo på hotell gratis och kommer även att bli upplockade av hotellpersonalen på tågstationen. vilket lyx.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen