halvdeff

vet att jag sagt det, jag hatar dieter och allt runt där kring. Men har funderat hit och dit och jag skulle hemskt gärna vilja deffa. Egentligen på riktigt men vet att det fortfarande är för riskabelt pga min sjukdom. Men iallafall så har det fallit sig så bra just nu. Har tänkt mig mer att dra ner på kolhydrater och äta mer av det andra. har insett att LCHF nog funkar då man blir görmätt av fett. fast på ett motbjudande sätt skulle jag vilja säga. Men jag förstår deras ideé men det är inget jag vill efterfölja helt då jag är en människa som tränar mycket.
Men iallafall så blev det inget bröd på frukosten utomlands då dom bjöd på världens ljusaste franska. åt müsli med yoghurt och ägg. har verkligen fått upp ögonen för ägg nu. fasiken vad det mättar bra.
på kvällarna vid middagen så hade dom typ inga kolhydrater utan mest annat på buffén.

När jag ändå börjat så kan jag väl prova? en månad eller så för att se hur det går? samtidigt så känner jag att jag inte vill ge upp för mycket. bjuds det så äter jag liksom. tycker synd om stackrarna på gymmet som sitter där med sina tonfiskburkar och kvarg. hur orkar man jobba på ett bygge eller som ställningsbyggare med för lite energi i kroppen? i dessa fall är det fan inte värt det. deras muskler syns redan även fast dom inte inser det.
glömde ju skriva att jag givetvis kommer att äta onyttiga saker iallafall, det är ju så gott.

Annars har jag jobbat idag och mot eftermiddagen blev det tokvarmt. alla kom in i shorts och linne och köpte glass eller grillgrejer. var inte alls bitter att jag slutade 18.. Blev en middag och sen kastade jag mig till gymmet. där inne var det lika hett som överallt annars. huuaa. blev ryggpass och lite mage.
Blev en promenad med Isse sen på kvällen. Mer har jag inte hunnit. Kort dag imorgon 7-14. sen väntar studentfirande för kära David och Linus :)

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen