Home sweet home

Oj det var inte igår direkt. Direkthemkommen från utlandet i måndagsnatt for man till Konsum och jobbade heeela dagen igår. Idag blev det städning av gym, gym, matlagning och sen upprop i Uppsala. Det är många bollar i luften nu. har fixat någon som kan städa istället för mig på Galaxen, pratat med chefen på Konsum, adressändrat hit och dit för att på söndag FLYTTAR JAG TILL UPPSALA. fattar fortfarande inte det. det skulle jag ju liksom göra vid jul, inte nu. ändrade planer och bra är väl det egentligen. så har man det gjort. men nu är det snabba puckar som gäller med packning och grejer.

utomlandsresan var underbar med massa värme, sol och bad. dock så var jag och syrran rastlös efter ca 5 dagar. mycket pga att jag visste att jag hade mycket hemma som behöver fixas. 4 dagar är vad jag behöver för att vila upp mig efter tokmycket jobb. en weekend skulle vara perfekt tidsrymd. synd bara att det är förbannat drygt att flyga.
apropå det så var väl den första kvällen den mest händelserika dagen. Det började med att jag satte mig i ett getingbo när jag skulle vänta på dom andra. både jag och mamma blev stuckna. sen svimmade syrran när  vi var på en restaurang. samma sak hände förra året så det verkar vara nån spänning efter flygning eller liknande. stackars småbarn som satt vid bordet där hon dunsade ner.
efter det drattade morsan på ändan när hon skulle visa stranden och spanska solkusten för oss. I mörkret.

annars solade vi mest. badade i höga vågor en dag och så klämde jag in lite motion.


Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen