Precis som Gil

Myslördagmorgon. Vaknade av att sis låg och pluggade och kollade på nyhets morgon. Duktig och varit vaken sen kl 7. Hon berättade igår varför äldre människor inte är lika trött och inte behöver sova lika mycket som unga. Det är nämligen så att det finns ett ämne i kroppen, vet inte vad det heter och hittar det ingenstans på google heller, men iallafall så släpps det inte ut lika mycket sådant ju äldre man blir. Ungefär som med håret. att tillslut tar det slut på färg och man blir gråhårig. jävligt fascinerande.
Har suttit i typ två timmar nu och kollat på nyhets morgon, druckit kaffe och kollat på Håkan Hellström. He is my angel, snacka om lättsamt person. Han har helt otroliga tankar hela tiden och verkar typ pårökt. haha
Här är iallafall min favoritlåt med honom:




Mamma internet är sjukt segt då vi tydligen kommit upp över en viss gigabyte eller så. Men imorgon går det fort igen. wii jag kan hålla ut.
Så det blir inga foton idag heller lo siento.
Är taggad som tusan idag. snart ska vi bege oss ut på promenad. Vettefan när Linn kommer från stan men blir förfest i Skurre iallafall hos Blomman.
Ha en fin dag!
Ciao.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen