Ön

Jag och syrran var ledig igår och idag och Linnpan klev på semester igår så vi beslöt oss för att åka till Hedesunda ön, någon gång i sitt liv lär man ju prova det. Vi tänkte köra en daquri-fylla men det sket ju sig när vi kom hem till Linn som inte hade någon mixer. så vi drack typ bärsoppa med sprit i. det var då jag insåg varför jag inte dricker sprit längre. Får sån sjukt konstig fylla också så hädanefter blir det bara öl och kanske vin ibland.
Hr haft en riktigt slappdag idag. Kom hem från Linn vid 12 då åt vi frukost sen däckade jag och elina i sängen fram till halv 4. Kämpade mig upp för att städa gymmet och sen laga mat.
snacka om slöseri med ledig dag.
Har dagen efter ångest, är konstant hungrig och bottenlös, trött och lite lätt illamående. Skulle vilja gå och lägga mig för natten men inte med tanke på att jag har världens monsterpass på konsum imorn, 7-18. jihu!

Har sån förbannad tur att min syster bor med mig för annars skulle jag vara totalt ensam och övergiven. just nu skulle jag så fruktansvärt gärna vilja hitta en reko-kille och bli kär. jag vill ha ett förhållande, NU!
Det värsta är att min kära syster som är så otroligt vacker och så jävla rolig och har sådan utstrålning inte heller har någon, men vill bli kär. Det som är ännu mer otroligt är att min kära och bästa vän Linn som är så sjukt snygg och sitter på en kropp i lyxförpackning och ett vackert inre inte heller har någon kille. varför vill ingen ha oss? eller är det vi som är kräsna. för isåfall kanske någon ta bort röret som jag kikar på världen och killarna igenom för jag behöver väl se dom som står fem meter åt höger eller vänster också.
Nu ska tydligen jag och syrran ut och plocka svamp. skönt, då kan man ju påstå att man gjort något idag iallafall.


Tove kom en sväng också..
vi träffade på K-nulla B-rudar..


på vägen hem fick Linn ont i fötterna men hon kom på en lösning.


Killen tröttnade och gav sparkcyklen till Linn som blev överlycklig

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen