ett jäkla kapPryl: Min Sony Ericsson
Beskrivning: Ca tre år gammal. Nött i kanterna, några sprickor efter en del tappanden och överallt där den ska ha guldkonturer har den nu vita konturer. kameran suger. Ljudet kan bli lite burkigt ibland (om man tappar den i en stentrappa) och påminner lite om surret när man spelar på kam. Men oroa dig inte, om man har högsta volym på så kan man faktiskt höra vad den andra personen säger. handsfreen är glapp så om man vill lyssna på radio eller prata med lurar så kan man binda en toffs runt telefonen och uttaget så funkar det hyffsat.
Otroligt bra hållbarhet på både display och telefon i allmänhet, då den tappas ungefär en gång om dagen men fortfarande är relativt hel. ett undantag är stjärn-knappen som fick ta en del stryk på peace and love så den har ramlat av.
knapparna stjärna, fem och meny kan ibland sluta fungera då telefonen utsatts för fukt då den hamnade i soppåsen med matrester uppe i ramundberget i ca en halvtimme. detta fenomen återkommer då den vistas i fukt och håller på i ca tre dagar men sen är allt lugnt igen.
Det kan va svårt att se vad som står på displayen då man är på stranden eftersom den är lite repig, men om man kisar går det rätt så bra.
Pris: PRICELESS såklart. Den är ju grym, min älskade sommarmobil.

 

Nu blri det film och mys med Linnpan och Elina!!

Kommentarer :

#1: Linnéa

Haha, men det där låter som min lilla pärla också. Ett riktigt kap är vad det är! Men du, vi ses till helgen så kan jag coacha dig ;)

skriven

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen