Sunday funday

Tjollahopp så var helgen slut också. Det är irriterande så snabbt dessa två juveler går alltså.
I fredags hade vi smooking hot Friday på jobbet vilket innebar att alla hade superfina kläder på sig, alltså vi snackar kostym och pennkjolar med högklackat typ. Det bästa med Lifesum är att vi egentligen inte har någon dresscode, känner man en dag för att ha jeans, t-shirt och sneakers så går det ann, man kan liksom inte vara för nerdressad. Det råder ingen statusgrej när det komemr till märken osv. vilket är så himla skönt.
Däremot är det ju himla festligt att klä upp sig ibland. och att se vissa som brukar glida runt i en sliten google-tröja nu ha fullmunderad kostym var så så häftigt. Vår VD kläcker ur sig "ingen har intervjuer idag va, det skulle kunna bli så konstig stämning och vi får en stämpel som 'för upptight' om de skulle se oss såhär". ha. 
Mitt team hade team-lunch ihop som avslut på det lilla projekt vi haft under veckan, tyvärr verkar vissa fortfarande drass med elaka bakterier så alla var inte med men vi gick till Wagamama och det var himla nice alltså. Lite mer sofistikerat asiatiskt.
På kvällen väntade bakad potatismys med Simpan, alltså älskar mina "lättare skagen" plus "kalkonbaconröra" så himlans gott alltså, blir så förvånad över hur jag kan komma på så bra ibland.
Syrran kom runt och hängde med oss på kvällen, mys mys.
Gårdagen startades med ett riktigt bra benpass på actic.
Efter frulle gjordes godaste kantarellpajen inför kräftskiva som väntade på kvällen. Även picklad rödlök och aioli, mums mums.
Jill och Meja kom runt lunch för att vi skulle ge oss ut i skogen och eventuellt få se lite svamp och blåbär. blev tyvärr mest blåbär då det är så himla himla torrt i skogen nu. vart är lite regn så att svampen kan få komma? nog för att jag gillar sol och fint väder. flera dagar förra veckan satt vi ute och åt lunch, låt det fortsätta så innan mörka oktober kommer.
Den här sluttampen på året känns som att den går så fort och kommer att göra det med. vi har massor av roliga saker inplanerade kommande helger så det är kul, men ändå, stopp tiden!
Huvudsaken var iallafall att vi hittade lite granna och sen fick fika där ute i solen medan vi tittade på barn som hade backträning. När små människor är med i skogen ser man sådant man inte annars ser, såsom en klättervägg där bara huxflux. superkul tyckte Meja.
 
På kvällen väntade iallafall kräftskiva ute hos Calle och Linda. Var så himla längesen vi var där. Vi hade, likt typ alla andra, med oss räkor istället för kräftor. men fick smaka någon egenfångad kräfta av Calle och Linda, det är ju bra mycket godare än de köpta alltså, går inte att jämföra. Allt var himmelskt gott. Vi började också kvällen med att göra våra egna kräfthattar vilket var så så kul, alla var så kreativa. blev ju så mycket roligare än köpta.  Var längesen jag skrattade så mycket och vaknade upp med träningsvärk både i käkar och mage idag. Supermysigt, verkligen. vi åkte hela vägen hem till uppsala då flera saker väntade idag.
Jag har blandat promenad, matlagning med olika husvisningar. Vi har flängt både mot björklinge/storvreta och stenhagen för att känna efter "hur långt bort" vi kan tänka oss. man blir helt klart inte klokare ju mer man tittar känner jag. eller jo det blir man väl egentligen men stundvis känner man sig helt förvirrad. vill vi bo i ett hus och en bit utanför stan. eller vill vi bo kvar här men skaffa oss ett sommarhus snart, vill vi bo i radhus, osv.
 
Iallafall så kom riktigt roliga besked från jobbet i veckan som fick min motivation att bli ännu högre om det nu ens var möjligt. fun fun. nu sova för imorgon väntar tiiiidig uppstigning så jag ska kirra frukost på jobbet i stället för Jill och även hålla i måndagsmötet.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen