Barcelona baby

Ursäkta för uteblivet bloggande men de senaste dagarna har varit hektiska alltså. I söndags styrdes kosan mot Barcelona, hann med ett gympass innan såklart.

Väl här har allt varit hektiskt men perfekt. Möttes av 32-gradig värme och fuktighet deluxe. Jag brukar aldrig svettas, svettades som en tok nu. Hann bara dumpa av grejer i vårt sjukt bra lägenhet (delar med fyra andra tjejer) och sen for vi på välkomst mingel. Alltså 100 tjejer är mycket och det finns så sjukt mycket spännande människor här.
Efteråt åt vi god middag, jag tonfisk och sen bingen.

Började gårdagen med löptur plus tabata. Var helt sjukt mörkt och klibbigt redan kl halv 7 vilket är insane. Vår kurslokal ligger typ 200 m från där vi bor och är underbart AC skön. Full pung på kursen direkt och har redan lärt mig så mycket. Lunch åt jag ute i sol och värme. Supergod ägg Benedict med lax och potatis. När man var klar med uppgifter och flera extrauppgifter var det okej att besöka stranden.

Så så skönt i vattnet. Hängde med några nya brudar där sedan väntade after coding på en strand bar. Superbra ordnat och mycket gratis alkohol finns för den som vill. Hakade på några andra tjejer till Barcelona city för tapas. Det blev en lång middag och lång väntetid men maten var god. Spanien och Barcelona verkar verkligen leverera bra kvalitet på maten måste jag säga, oavsett vilken restaurang man väljer.

Idag har jag börjat bygga min egna hemsida med quiz osv. Så himla kul, älskar kodning och förmodligen för att det finns klart rätt eller fel. Gör du fel - ja då blir det fel. Och det är en skön känsla att känna att man har makt och förmåga att skapa själv. Hinner med lite chill nu på vår takpool innan HIIT väntar på stranden. Ett koncept en svensk kille startat. Jag är så spänd och förväntansfull.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen