Matglädje

Igår var jag med om det bästa på länge. Vi hade Kick off först under dagen med roliga uppgifter som var riktigt givande tycker jag. Mot eftermiddagen väntade matlagning på företaget Avequia. Alltså det var så så bra. Konceptet är att några hejdundrandes kockar med x antal meriter startat upp kök där grupper eller företag kan komma och umgås, laga mat och sedan avnjuta härligheten. Det är så bra upplagt att allting är Mice an place - allting är iordningställt och typ färdigt redan, vi som deltagare behöver typ bara koka upp ättikslagen, skära de grönsaker som redan är skalade, aa ni fattar. För en själv som ofta lagar mat och då fyra fem grejer samtidigt och gärna på kort tid är det helt sjukt lyxigt att endast stå och pilla med lite grönsaker i 1,5 timme. Allra helst när man ser hur alla andra som inte är så inne i matlagning blommar upp och tar för sig. Lyyyyx. Vi var uppdelade i lag och fick avnjuta en fyrarätters måltid. Vi gjorde förrätten av hummer, inlagd kålrabbi, picklad gurka, fänkål och typ hummergräddeskum.

Tog tyvärr inte kort på allt men rätt två var typ gös, svampcannape, forellrom och lite andra stuff.
Varmrätt två var helt magisk. Något viltkött, potatischips, egengjord korv och kantareller för att nämna några komponenter på tallriken.

Efterrätten var så så god. Det var kikärtspannkakor, egengjord sorbé, karamelliserade äpplen, hasselnötscrunch osv. Mums. Det är dagar som dessa som mitt kostvetarhjärta slår volter. Det här ÄR balsam för själen. Det var så märkligt också att vi lagat så god mat som kändes för lyxig liksom.

Startade med nåt Fancy skaldjursgrejs

Idag har jag också varit en glad människa för jag har provat nytt träningspass. Vi provar ett koncept med jobbet som heter FitnessCollection där man under en månad får prova hur många olika träningsformer som helst. Typ 100 olika ställenoch 1000 olika pass för en viss summa. Vi får det här från Lifesum och det är så lyxigt. Idag provade jag KbK - kör bara kör. Typ som en blandning av TABATA och cirkelfys/HIT. Kort och intensivt men så så lagom under lunchen liksom.

Mycket nytt den här veckan, imorgon ska jsg och Lovisa hålla ett webinar för Lifesum. En föreläsning via webben för flera hundra personer som via sitt företag får prova på Lifesum. Nervöst men kommer nog att bli superkul. Hoppas jag.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen