Tävlingstajm

Swosh, fredag igen, det är skrämmande alltså. Den här veckan har verkligen känts som typ en vecka i oktober också, så himla regnigt och jävligt. Igår hade vi lunch run och för första gången när jag är med så vräker regnet ner. När man väl är ute i det i träningskläder så är det ju okej men för de som redan innan tvekar på om de ska vara med på lunch run så hjälper det ju inte direkt.

Träningsvärken sen måndagens pass har släppt något men roligast är att vi alla hade så mycket träningsvärk att vi var tvugna att köra nästa lunch run en dag senare än vanligt. När jag inte har något särskilt träningsmål i görningen är det skönt att träna det som faller en in. När det är sånt här dåligt väder så är det händigt att träna i grupp för att faktiskt ens komma ut på löptur. Sen skulle jag ljuga om jag skulle säga att det inte är skönt att åka raka vägen hem efter jobbet, kunna äta middag samtidigt som Simon och att vi sen kan sitta och samtala om grejer, kika lite på tv eller kolla runt på nätet (mest jag som läser bloggar, fixar något till jobb eller så).

Apropå tråningsmålslösa så har vi ju pratat lite kring något obstacle race men inte hittat något helt lockande att välja. Igår fick vi dock nys om att Actic vid sin invigning av ny lokal 3:e september kommer att ha olika tävlingar - bland annat en hinderbana och även partävling. Vi har anmält oss men inväntar lite mer info. Partävlingen innebär att man ska sitta i jägarvila, dra % av sin vikt i en släde och sedan även hänga i ett räcke så länge man kan. Vi hoppas att kravet är en kille - en tjej i varje lag, annars känns det superorättvist. Vi gillar att tävla men om det är på samma premisser för alla. Jiha, nu fick TävlingsFridan något att se fram emot, dock är det bara två veckor framåt. Jag känner förövrigt att jag behöver hitta något annat att sätta tänderna i, stundvis brister min motivation trots att jag aldrig skulle sluta styrketräna - det är ju samtidigt min meditation och stund när jag bearbetar tankar.

Idag är det som sagt fredag och i eftermiddag väntar tur till Boländerna och bland annat IKEA, vi ska beställa ny bänkskiva och vitvaror till köksrusten. Det kommer nog att bli riktigt fint tror jag. Dock får vi flytta fram startdatum lite för jag ska nämligen få vara med i Matreportage igen.
Om ni är nyfikna (annars är jag själv det iallafall) så har huset vi tittat nu gått upp galna 1 250 000 från utgångspris, det är verkligen så inte värt det och vi är förvånade för många andra hus har bara gått upp mellan 200 000 -400 000 kr.

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen