Surt sa räven och protein istället för banan och mjölk?

Så var nycklarna inlämnade och flickan 3000 kr fattigare. Vi har sedan tidigare blivit av med en hemnyckel, det fick betala sig idag i form av låsbyte till nästa ägare.
dagens tips: Om du är student - skaffa inte ett hyresboende och tappa bort nycklar, ditt försäkringsbolag hjälper dig INTE. Om du nu ändå tappar bort nycklar, bo inte hos studentstaden, de hjälper dig INTE med omkostnader.
 
Idag börjar jag och Simpan vårt nya gymschema. det är lite utav ett sommarschema med 4-dagars split istället för 5 eller mer. Jag kan tycka att det här är toppen då man ofta vill pyssla med annat på sommaren, kanske lockar stranden eller volleyboll med polarna. Jag har som blivit bortskämd med Wendlers schema som också det var 4 dagar och helt plötsligt fanns mycket plats till annan form av träning samt vilodagar (läs dag ibland).
Enligt Daniel Andréasson i BODY så ska man med detta tidseffektiva program inte bara spara tid utan även komma i bättre form och få mer muskelmassa, något jag kan tycka är viktigt.
Så här ser det ut och premiärtur blir ikväll efter middagen som idag blir torskburgare med kvargromsås i salladsblad. Mums.
Såhär ser schemat ut:
 
 
 
Imorgon väntar jobb i mottagningskök för Fridan. Jag ska gå som introduktion för att kunna hoppa in i sommar.
spännande.
 
Dagens intressanta - protein mot cancer
 

Läst i förra womens health "Är du rädd för att drabbas av cancer? Minska risken genom att äta något proteinrikt före träningen istället för något kolhydratrikt. Forskning som presenteras i Sports Medicine visar att kroppen tillverkar det cancerfajtande proteinet p53 när den är aktiv och samtidigt låg på kolhydrater. Byt mackan mot turkisk yoghurt med nötter eller ett par kokta ägg så får du både anticancerprotein och träningsenergi"
 
Det känns så skönt när man gång på gång läser att det man gör ändå är rätt trots allt. Detta är något jag levt efter under en lång tid och det för med sig många andra fördelar som mindre strulande mage. prova ni med vettja!

Kommentera inlägget här :

Matbloggstoppen